Sharp LC32LE430

Sharp LC32LE430 e un televizor led Sharp de 81 centimetri care în momentul de față e la ofertă și din această cauză are un preț ceva mai mic. Ecranul e unul HD și despre televizor se poate spune că e unul HD Ready. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e scump și mi se pare că e unul foarte bun chiar dacă nu are suport 1080p în mod nativ.

Poze

Modelul LC32LE430 e unul destul de interesant din punct de vedere al aspectului și se poate observa că arată precum restul televizoarelor Aquos din seria le430. La final e un clip care prezintă această serie și vă puteți face o părere mai bine despre capabilitățile acestor televizoare.

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

LC 32LE430 are o diagonală a ecranului de undeva la 80-81 centimetri și puteți folosi televizorul la vizionarea de filme HD de pe memorii USB sau pentru vizionarea de posturi TV în format digital datorită tunerelor DVB T și DVB C. Playerul intern poate reda fișiere *.avi luate de pe ‘net, adică filme și referitor la capabilitatea de a reda *.mkv nu știu nimic.

Păreri pro şi contra

Pro: având ecran LED înseamnă că imaginea e ceva mai clară, iar consumul de curent e inferior cu câteva zeci de procente în comparație cu cel al unui TV LCD; poate reda filme de pe USB; are două difuzoare destul de bune; are tuner pentru vizionarea posturilor HD de la cablu; greutatea e de 10 kilograme și acest lucru e datorat faptului că are ecran LED care e subțire și ușor; având HDMI o să puteți conecta un laptop sau o cameră pentru a vedea conținutul acestora.
Contra: nu are suport 1080p.

Concluzie

Un TV ca LC-32LE430 e potrivit atât unui pasionat de tehnologie care vrea ce e mai nou, cât și unei persoane vârstnice care dorește să vadă emisiunile preferate la o claritate cât mai bună. Faptul că are un preț de puțin peste 1000 lei îl face deosebit de accesibil, iar fiabilitatea e destul de bună datorită faptului că vine de la un brand apreciat pentru TV-urile sale de calitate. Televizorul de față e dotat chiar și cu slot CI pentru a vedea posturi codate, însă în România nu știu dacă o să aveți acces la carduri pentru acest slot.

Te-ar mai putea interesa