Sharp LC32LE220E

Un televizor LED de 81 centimetri destul de capabil este acest televizor LED Sharp LC32LE220E. Vine ca o alternativă mai performantă, dar şi mai scumpă la Sharp LC-32FH510EV. Costă undeva la 1699 lei şi este unul dintre cele mai bun TV-uri de acest gen.

Poze

Acasă
Din faţă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pentru achiziţia acestui TV Sharp LC32LE220E ar fi faptul că are un ecran de o diagonală mare, este iluminat de leduri (consum de curent mai mic şi culori mai calde), are media player şi aparţine unui brand cunoscut.
Contra achiziţiei ar fi faptul că este puţin cam scump şi nu are conexiune de reţea pentru internet.

Specificaţii tehnice

Acest televizor LED Sharp LC32LE220E este un LED TV de 32 de inci (81 centimetri) Aquos cu suport imagine Full HD, deci are o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli la 50 herţi. Designul este unul de tip full flat. Contrastul este unul foarte bun, iar tunerul din acest TV este unul de tip DVB T/C.
Despre porturi pot spune că are 3 HDMI-uri, USB-uri, Scart, D-Sub şi altele. Destul de important este faptul că are şi media player.
Pe partea audio are 2 x 10 W, iar sunetul este de tip Virtual / Dolby Surround.
Ecranul are un timp de răspuns de 6,5 milisecunde şi o luminozitate de 400 candele pe metru pătrat.

Concluzie

Acest televizor LED Sharp LC32LE220E este unul obişnuit şi va satisface nevoile celor care vor să vadă un film Blu-ray sau vor să se joace un joc la calitate maximă. Însă, îi va dezamăgi pe cei care vor să fie conectaţi la internet tot timpul.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sharp LC32LE220E”

  1. Nu chiar, întradevăr modelul de mai sus mai are și o dungă deschisă la culoare în partea de jos, dar în mare tot așa arată.

Comentariile sunt închise.