Sharp LC26SH330E

Televizorul Sharp LC26SH330E e un LCD model nou care impresionează printr-un ecran HD, player care poate reda DivX HD, prezenţa conectorului HDMI şi a tunerului digital. Spre deosebire de LC22LE430E nu are ecran LED, dar are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Imagini

Acest electrocasnic arată similar cu cel din pozele de mai jos.

Scos din cutie
Acasă

Detalii tehnice

Sharp LC26SH330E e un televizor LCD cu sunet de 10W RMS, adică 5W per difuzor. Sunetul are amplificator digital, AVC şi virtual surround. Ecranul are o diagonală de 66 centimetri, adică 26 inci şi probabil vă interesează că are un timp de răspuns de 6,5 milisecunde. Din păcate calitatea imaginii e de doar HD. Stă bine şi la luminozitate deoarece e de 420 candele pe metru pătrat şi are tuner digital DVB-C integrat pentru vizionarea programelor HD. Are player multimedia integrat şi poate reda de pe USB inclusiv formatul DivX HD. Alte conexiuni ar fi HDMI-ul şi Scart-ul.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: arată bine, are player integrat cu suport DivX, are tuner DVB-C, ecranul e LCD şi are 10W RMS. Poate şi preţul ar fi un plus.
Contra: nu are suport 1080p, adică Full HD, şi era fain dacă ecranul era LED.

Preţ (cel mai mic preţ)

Preţul aparatului e undeva la 1149 lei şi e aşa de mic deoarece nu are suport FullHD şi nici ecranul nu e LED. (Ecranul cu LEDuri l-ar fi ajutat să afişeze imagini mai clare, luminoase şi vii şi consumul de curent ar fi fost cu undeva până la 40 procente mai mic.) LC22LE430E ar trebui luat în considerare în cazul în care vreţi un televizor cu ecran LED la aproximativ acelaşi preţ.

Concluzii

Televizorul LCD Sharp LC26SH330E e un televizor ieftin, dar destul de capabil. Nu are suport FullHD, dar nici nu prea avea sens deoarece are un ecran mic, iar de la distanţa de 2-3 metri nici nu se prea vede diferenţa dintre 720p şi 1080p.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sharp LC26SH330E”

  1. Nu prea vad sensul playerului si nici a tunerului digital din moment ce la Digi tot imi trebuie receptor de la ei. Daca nu integrau tunerul si playerul atunci era un televizor acceptabil dar asa nu stiu ce sa zic.

Comentariile sunt închise.