Sharp LC26LE430E

Cei de la Sharp au televizoare foarte bune, iar televizorul LED Sharp LC26LE430E nu face excepție deoarece chiar dacă e mic poate face destul de multe cum ar fi faptul că are ecran HD, player multimedia cu posibilitatea de a reda DivX HD și multe alte dotări de noutate. Pe unele site-uri scria că poate reda *.mkv însă eu nu bag mâna în foc că e capabil de așa ceva deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care-i foarte mic. Chiar dacă prețul e mic, garanția e de 2 ani și poate fi mărită cu încă 2, dar nu pe gratis.

Poze

Alături sunt două poze cu LC26LE430E și se poate vedea clar că arată mult mai bine decât alte modele cu prețuri superioare cum ar fi LC32LE530EV. Aspectul plăcut reiese din îmbinarea culorii negre cu alb și astfel rezultă un ansamblu foarte plăcut, iar televizorul parcă ar fi un pește rar ori o balenă Orca.

Sharp LC26LE430E 1
Din față
Sharp LC26LE430E 2 1
Conexiunile

Specificaţii tehnice

Diagonala de 26 inci, adică 66 centimetri a lui LC26LE430E e potrivită pentru vizionarea filmelor 720p sau a posturilor TV digitale, iar tunerele DVB-T cât și cel DVB-C vor facilita vizionarea canalelor digitale. Cum ziceam la început, tv-ul vine cu player integrat și puteți viziona chiar și filme *.avi de pe harduri externe ori stick-uri de memorie. Chiar dacă ecranul e cu leduri, consumul e de 41W și e unul modic ca mărime.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine și cred că e unul dintre cele mai frumoase, dacă pot spune așa, televizoare pe care le-am văzut anul acesta; nu cost[ deloc mult, iar asta se datorează ecranului de 26 țoli; greutatea e mică – de circa 7 kilograme – și asta se datorează diagonalei mici. Are și o multitudine de porturi, printre care cele mai importante sunt cel D-Sub și HDMI. D-Sub e cunoscut ca VGA și împreună cu HDMI-ul pot fi folositoarea la conectarea unui laptop ori PC la TV.
Contra: ecranul nu e Full HD, ci doar HD Ready.

Concluzie

Sharp LC26LE430E e un electrocasnic nou care arată bine, iar imaginea afișată e și ea foarte bună. Sunetul nu e mai prejos de imagine deoarece e reprezentată de două difuzoare de 5W fiecare și o caracteristică specială a sunetului ar fi prezența unui amplificator digital, dar și prezența unui sistem de înaltă definiție cu suport mpeg4.

Lasă un comentariu