Sharp LC24LE220E

Televizorul LED Sharp LC24LE220E are o diagonală de 24 inch şi e foarte asemănător cu LC19LE430E care e tot un model de la Sharp, dar cu o diagonală de 19 inci. Pe scurt, acest TV ar fi recomandat de ecranul LED, suportul 1080p (filme Blu-ray), playerul integrat care se comportă decent şi de altele. Preţul ar putea fi şi el una din „chestiile” care recomandă acest aparat TV. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

(Televizorul LC24LE220E arată aproximativ ca în pozele de mai jos… în proporţie de 80%.)

Aşa arată
Modelul cu negru

Specificaţii tehnice

Sharp LC24LE220E e un televizor de 24 de inci, adică de vreo 60 – 61 centimetri. Adevărul e că nu am prea întâlnit televizoare cu această dimensiune a diagonalei. Nu are suport 3D, dar are suport iluminare LED. La partea de sunet, LC24LE220E are două boxe de 10W fiecare care impresionează prin suportul Dolby Surround şi Virtual Surround. Are suport Full HD şi o luminozitate de 300 candele pe metru pătrat. Rezoluţia de 1920 pe 1080 pixeli face din acest televizor unul cu suport FullHD.

Are tuner digital pentru vizionarea programelor TV în format digital sau HD cum mai e cunoscut. De asemenea are integrat şi un player multimedia care probabil că nu va avea probleme cu redarea filmelor mkv. Ca şi conexiuni are HDMI, D-Sub, Scart, USB şi altele. Cântăreşte undeva la 6,1 kilograme, iar ca nişte caracteristici speciale ce ar trebui menţionate ar fi suportul pentru redarea DivX, funcţia Electronic Program Guide şi teletextul de 1000 de pagini.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are tehnologie de ultimă generaţie (cum ar fi LED, 1080p, USB etc) şi are un preţ accesibil
Contra: poate că era interesant dacă avea conexiuni de reţea. Diagonala nu pot spune că e mică deoarece e de peste 50 centimetri şi mie îmi plac televizoarele mici.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1009 lei e un preţ corect pentru un televizor cu player, tuner HD şi ecran LED cu suport 1080p. Poate că va apărea o promoţie de genul TVA-ul înapoi sau ceva de genul şi preţul va scădea mai mult.

Alternative

LC19LE430E e o alternativă mai ieftină deoarece are un ecran de o diagonală mai mică. În opinia mea 19 inci e cam puţin pentru un televizor. Poate pentru camera copiilor ar fi bun sau pentru cei care vor un TV ieftin.

Concluzie

Sharp LC24LE220E e un LCD LED pentru cei cu bani puţini sau pentru cei care vor un televizor pentru o cameră mică.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Sharp LC24LE220E”

  1. cu respect,Nasule ,te rog sa mi dai un sfat,am un monitor/tv lg m2362d-pc,vreau sa l schimb,ma intereseaza sa iau unul putin mai mare ,cel mult 24inch,sa l folosesc doar pe post de tv,si am ramas traznit,te rog mult sa mi dai un sfat,am cateva modele,unul ar fi samsung B2430hd,o fi avand luminozitatea unui led univision??dar nu e led,imi place,dar…,altul ar fi univision Ld 2404mp,imi place dar nu prea stiu despre el nimic(si as dori cu tot respectul sa mi spui cum ti se pare ca si calitate imagine,fata de sarp aquos led lc24le220e),ce ma atrage la univision in afara de pret ar fi playerul multimedia full integrat,nu stiu daca la samsung pleyerul ciuteste tot.ASTEPT NASULE UN RASPUNS.CU MULT RESPECT.IOAN.DOAMNE AJUTA

  2. LC24LE220E e cel mai bun model deoarece are rezoluție Full HD, D-Sub și ecranu LED. Prețul e de crica 1015 lei la promoția TVA-ul înapoi.
    Eu aș alege modelul Sharp. 😉

  3. salut nasule am si eu o rugaminte vreau sa achizitionez acest tv eu momentan am un tb de 56 cm si ca tub pt camera mea mi se pare destul de bn dar acesta daca este de 61 si mai bn eu las vrea mai mult pt ps3 si teas ruga daca ai putea sa ma ajuti cu niste poze mai mari sau un scurt video daca ai putea tias fi recunoscator

  4. Am acest TV lc24le220e si am necaz cu caracterele specifice alfabetului romanesc : pur si simplu nu le afiseaza (avi sau mkv alteva nu am incercat). Din setarile TV-ului n-am rezolvat nimic! Poti, te rog sa-mi dai vreo solutie?

Comentariile sunt închise.