Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp LC-80LE645

Acest televizor LED Sharp LC-80LE645 e cel mai mare model de pe piață dar și cel mai scump. A fost prezentat anul acesta la CES și are o diagonală de 203 cm (80 inci), rezoluție Full HD și bineînțeles face parte din seria Aquos. Probabil un minus al acestui TV ar fi lipsa tehnologiei de conversie 2D->3D, dar se poate rezolva ușor cu un media player 3D. Având în vedere dimensiunile sale, are și un un preț destul de piperat pentru buzunarele noastre. Dacă l-aș compara cu actualele modele de 100 și ceva de cm, acesta e enorm și necesită un mobilier special (cântărește circa 60 de kilograme). Dar poate fi montat chiar și pe un perete. Cu un astfel de TV nu veți mai simți nevoia de a viziona un film la cinema. Aquos LC-80LE645 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din lateral

Din față

Specificații tehnice

Ecranul său e unul Full LED de 80 inci și prezintă câteva caracteristici speciale ca: rezoluția Full HD, Megaconstast, control optic al imaginii OPC și auto-wide. Pe partea de audio are două difuzoare de 10 W, sunet surround, amplificator digital, control automat al volumului și Dolby Digital Plus. Are sistem TV foarte avansat dar și cel mai bun Tuner TV de pe piață.

Datorită playerului multimedia incorporat, puteți viziona filme, viziona poze și asculta melodii prin intermediul portului USB. Deci nu mai e nevoie obligatorie de media player. La capitolul conectivitate prezintă următoarele: mufă LAN (dar și conexiune Wireless), VGA, trei USBuri 2.0, SCART, patru porturi HDMI, CI+, minijack pentru căști și ieșire audio digitală.

Având în vedere că e foarte mare și consumul său e pe măsură. Puteți accesa servicii web precum YouTube Lean Back dar prezintă și alte caracteristici interesante care vă pot fi de folos (time shift, sistem de sortare automat etc).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o diagonală impresionantă, imagine superbă în special dacă-l folosiți pentru vizionarea de filme deoarece programele TV nu au o calitate chiar așa de mare și nu are concurență.

Minusuri: e scump, dar e cât 4 TV-uri de 101 cm :).

Concluzie

Abia aștept să văd și modelele mai mari, cu ecran tactil și varianta 3D a acestuia dar și așa cine și le poate permite? Dacă nu există posibilitatea achiziționării sale cu bani cash, mai există și posibilitatea achiziționării sale prin rate fixe. Jos, poate fi văzută o mică prezentare a acestui Sharp LC-80LE645:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu