Sharp LC-70LE747E, TV 177 cm cu Full HD

Sharp LC-70LE747E e un televizor care se adresează celora care vor o soluție cu un ecran generos. E un model Aquos de 177 centimetri (conversie aproximativă din 70 inci) cu suport smart și cu wireless la pachet. Nu e un model 4K, dar oricum nu cred că te-ai fi folosit de o astfel de rezoluție întrucât în ziua de azi nu ai nevoie încă de 4K întrucât pe piață nu sunt prea multe astfel de filme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor forte util în asamblarea unui cinema la tine acasă. Fiind un televizor Aquos Net+ înseamnă că vine cu diferite aplicații precum e cea de browsing, adică browserul web, iar pentru a vorbi pe net exist aplicația Skype.

TV-ul
TV-ul

Televizorul acesta e unul cu un ecran de 177 centimetri, lucru care îl face foarte bun pentru un local ori acasă dacă vrei să te uiți la un ecran mare la meciuri ori filme.
Vine cu suport 3D care va fi util pentru unele persoane, însă nu pot să spun că pe mine mă ajută la ceva deoarece nu sunt pasionate de filme 3D.
Foarte utilă mi se pare prezența unui tuner digital triplu care te va ajuta să vezi diferite posturi TV la calitate HD, dacă au variantă HD. Acest fel de tuner e prezent în majoritatea televizoarelor moderne. Iar, în România o să-ți fie util DVB C deoarece partea T e pentru televiziune terestră, însă în România nu avem așa ceva.

Pro achiziționarea modelului acesta ar fi ecranul mare și imaginea de calitate. Putem trece cu vederea că e smart deoarece la televizoarele din generația 2013-2014 nu putem spune că partea Smart TV e mare lucru.
Contra achiziției ar putea fi că nu are o rezoluție superioară.

Deci, dacă te interesează un televizor foarte mare atunci acest Sharp ar fi recomandarea mea. Știu că unii vor zice că nu le plac produsele asiatice, dar Sharp e un brand japonez (știm cu toții că produsele din Japonia sunt ce cea mai bună calitate).
Alături am pus un video preview pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată acest mdoel

Te-ar mai putea interesa