Sharp LC-65CUG8052E, televizor 4K cu Aquos Net+

Televizorul 4K Sharp LC-65CUG8052E e unul Smart deoarece are software ceva mai bun decât altele – Aquos Net+. Acesta vă oferă acces la cele mai populare servicii online pentru conținut media dar și alte funcții Smart. Lăsând la o parte acest capitol, televizorul impresionează la capitolul sunet cu difuzoarele Harman-Kardon pentru o experiență cinematografică mai plăcută. Bineînțeles, mai sunt și alte tehnologii speciale care nu ar trebuie neglijate, însă cred că-l veți alege pentru calitatea video oferită.

Merită să optați pentru cel mai mare din serie pentru că detaliile sunt mai vizibile. Din poza de jos se vede varianta de 164 cm, dar și cea de 123 cm arată tot cam așa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă specificații tehnice foarte bune, motiv pentru care unii dintre voi îl veți pune pe perete și-l veți folosi ca monitor. Se poate conecta chiar și consola de jocuri la acesta pentru că are numeroase porturi HDMI.

Are o construcție compactă dar nu e cel mai subțire televizor de pe piață, iar dacă nu-l vreți pe comodă, alegeți un suport de perete simplu pentru că e destul de ieftin. Astfel puteți face loc unui soundbar sau poate vreți să puneți consola pe comodă. Sunetul e destul de clar și puternic, dar nu și pentru cei care sunt cu pretenții ceva mai mari.

Păreri pro și contra

Software-ul Smart numi Aquos Net+ e prezent doar pe televizoarele Sharp, e destul de plăcut și simplu de folosit, nu e nevoie de multe cunoștințe. Alături de acesta sunt prezente și caracteristici speciale ca: redare media fără fir de pe un laptop sau telefon (DLNA și Miracast), browser pentru navigare pe internet, înregistrare USB pentru a nu pierde nici un moment, Netflix (oferă și conținut 4K), magazin de aplicații dacă nu sunt de ajuns cele preinstalate. Imaginea e mult îmbunătățită cu ajutorul tehnologie Ace Pro Engine.

Sharp LC-65CUG8052E oferă o imagine de calitate și pentru ca televizorul să se miște mai bine, vă recomand un update la soft. Gadgeturile cu software necesită niște actualizări deoarece producătorii vor să ofere cea mai bună experiență utilizatorilor.

Te-ar mai putea interesa