Sharp LC-55CUF8372ES, televizor Smart 4K de 139 cm

Televizorul Smart Sharp LC-55CUF8372ES e unul care oferă o calitate video superioară și nu e unul mai bun la ora actuală oferit de acest brand. Au fost lansate numeroase modele cu sistem audio Harman Kardon, dar până la finalul anului se pot lansa chiar mai multe modele. Nu văd de ce ați avea nevoie de un model mai bun, deoarece acesta oferă un sistem de operare, imagine 4K, un plus de claritate cu ACE PRO Engine, sunet puternic și clar. Nu trebuie să dați o avere pe un televizor dacă nu aveți nevoie de o diagonală mai mare sau alte caracteristici.

Poate că nu vi-l permiteți chiar pe acesta, de aceea există și o variantă mai mică și care costă ceva mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu trebuie să alegeți altă serie dacă vă plac tehnologiile de pe acesta și designul său. O serie oferă aceleași dotări chiar dacă diagonala e puțin diferită. Totuși, televizoarele performante sunt disponibile pe diagonale mai mari de 81 cm. Televizorul se alege în funcție de cameră și distanța de la care îl priviți.

Are cel mai bun tuner TV de pe piață, adică e de tip DVB-T/T2/C/S/S2, deci televizorul poate recepționa posturi HD. La capitolul conectivitate, acest televizor are numeroase porturi HDMI, USB, tehnologie WiFi, LAN, slot CI+ și altele. Caracteristicile speciale sunt numeroase și țin de partea Smart, iar această serie nu e singura care oferă aceste caracteristici.

Păreri pro și contra

Noua generație arată foarte bine pe argintiu și cu acele piciorușe, iar tehnologiile de imagine sunt destul de numeroase în special că e vorba de un ecran 4K. Acel indicator de calitate al imaginii numit Active Motion e 400, deci e peste medie. Bineînțeles, televizoarele curbat e oferă o experiență mai plăcută dar costă cam dublu.

Sharp LC-55CUF8372ES e un televizor destul de nou și care vine cu cel mai nou software Smart de la acest brand – Aquos Net+. Acest televizor, alături de alte modele, vine cu sistem audio de ultimă generație, dar nu e foarte puternic că e incorporat.

Te-ar mai putea interesa