Sharp LC-55CFG6452E, televizor Smart FullHD de 55 inci

Modelul Sharp LC-55CFG6452E e unul dintre puținele modele Smart cu imagine FullHD, iar aici discutăm de varianta cea mai mare din serie – 55 inci. Deci există și o variantă mai mică care oferă aceleași caracteristici tehnice și prețul e mult inferior. Voi puteți alege varianta care vă convine mai mult, dar eu prefer variantele mai mari deoarece oferă o imagine cu mai multe detalii. Chiar dacă nu e vorba de un Smart TV 4K, acesta tot impresionează în acest buget.

Raportul calitate/preț e foarte bun în acest caz și sunt foarte puține modele pe piață cu finisaj argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta e un model al anului 2016 dar cred că mulți dintre voi îl veți alege și în anii ce vor urma deoarece arată foarte bine și în acest preț chiar nu merită să optați pentru un brand chinezesc.

Difuzoarele stereo nu sunt clasice, ci e vorba de modele cu sunet Harman Kardon. Acestea fac parte din segmentul premium, dar le găsiți și pe variante mai accesibile de la Sharp. E incorporat chiar și unul dintre cele mai bune tunere TV, tehnologie wireless pentru conectare fără fir la internet, dar și porturile sunt utile pentru conectarea unor periferice.

Multe dintre caracteristicile speciale țin de partea Smart și veți observa că aplicații și funcțiile standard sunt prezente.

Păreri pro și contra

Interfața Smart e asigurată de software-ul Aquos Net+, care e prezent și pe alte modele mai noi sau mai vechi. Ideea e că fiecare brand preferă un anumit software pentru a oferi cea mai bună experiență pentru utilizatori. Veți primi alături de acesta și telecomanda specială care poate fu văzută și în prezentarea de la final.

Televizorul Sharp LC-55CFG6452E arată foarte bine indiferent că e vorba de cel de 102 cm ori cel de 139 cm. Chiar nu merită ratată promoție, deoarece e vorba de o reducere destul e mare. Poate că nici nu vreți să vizionați conținut 4K, pentru că nu folosiți Netflix. În caz contrar, atunci ar trebuie să vă gândiți să luați un model cu imagine mai bună.

Te-ar mai putea interesa