Sharp LC-50LD265E, televizor LED de 126 cm

Cele mai ieftine televizoare sunt cele clasice, adică acele modele care nu au funcții Smart. Sharp LC-50LD265E e un astfel de televizor și nu e o variantă chiar mică, are un ecran de 50 de inci sau de 126 cm. Poate fi ideal pentru cei care nu vor multe dotări, tehnologii sau funcții. Totuși, există media playere externe care pot mări funcționalitatea televizorului. Mă refer la cele cu software mai bun sau chiar cu Android. Conectarea se face destul de simplă (printr-un cablu HDMI).

La un așa preț, nu pot spune că sunt multe televizoare de 126 cm și care să fie și noi. Nu vă recomand un televizor mai vechi de 2014 deoarece au tehnologii depășite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

E vorba de gama 2014 care adune multe serii interesante dar și tehnologii noi. Pe partea de sunet, acesta are difuzoare de 8W fiecare, DTS 2.0 și Dolby Digital Plus. Sunetul acestui televizor nu poate fi comparat cu cel al altor televizor (mă refer în special la cele scumpe). Ecranul are imagine 1080p și e oarecum standard pentru televizoarele mai mari de 81 cm. Rata de refresh de 100Hz reduce imaginile blurate.

Are un aspect lat și cam așa e la toate televizoarele, doar monitoarele pot fi de 21 pe 9 (pentru un multitasking mai bun). Are două porturi HDMI pentru conectarea a unei console și a unui media player la acest. Puteți conecta chiar și un desktop/laptop la acesta de pe care să redați filme, poze sau orice alt fișier. Ca și caracteristici speciale prezintă următoarele: teletext 1000 pagini, Aquos Link, CEC Standard și altele. Aceste caracteristici sunt cele standard și ar fi fost bine să fi avut mai multe.

Plusuri: preț atractiv pentru o astfel de diagonală, AQUOS Link, tuner digital DVB-T/T2/C etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp LC-50LD265E poate fi o alegere perfectă dacă aveți o cameră mare sau un dormitor generos. Pentru a economisi spațiu, un kit de montare ar putea fi destul de util. Există televizoare și mai mari pentru cei care vor ceva mai deosebit, însă când alegeți un televizor e bine să țineți cont de la ce distanță vă veți uita la el.

Te-ar mai putea interesa