Sharp LC-50LD264E, televizor LED de 127 cm

Televizorul LED Sharp LC-50LD264E e unul destul de reușit ținând cont de caracteristicile speciale, design, funcții etc. E vorba de un televizor clasic adică Non Smart de aceea are și un preț atractiv. Bineînțeles, face parte din generația 2014 Aquos care arată bine și oferă un design ceva mai plăcut. Poate perete ar arăta mai bine acest model deoarece standul e destul de mare și poate că la mulți dintre voi nici nu le place. Dacă vi se pare prea mare, ei bine, există televizoare din aceeași serie cu diagonală mai mică iar prețul e corespunzător.

Prețul unui astfel de televizor e atractiv pentru că nu are tehnologie 3D ori funcții Smart. Totuși, nu e vorba de un televizor banal și veți observa din specificațiile de mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Acest LED a fost lansat anul acesta și la un așa preț nu vă puteți aștepta la prea multe. Are difuzoare de 2*8W, Dolby Digital Plus, dts 2.0, ecran de 127 cm, imagine 1080p, iluminare de 300 cd/mp, aspect lat și Active Motion 100. Adică are un refresh de 100 Hz care e cam standard pe noile televizoare (putea fi mai bun).

Are un tuner TV bun care poate reda posturi HD și la calitate standard. Nu are conectivitate LAN sau wireless deoarece nu e un televizor Smart, dar există media playere externe care pot oferi mai multă funcționalitate televizorului. Acuma depinde și de media playerul ales, însă e bine să luați unul fără 3D deoarece televizorul nu are o astfel de tehnologie. E bine că are mai multe HDMIuri deoarece puteți conecta mai multe la acesta însă nu le puteți folosi în același timp.

O parte din caracteristicile speciale sunt: teletext 1000 pagini, Aquos Link, CEC Standard etc.

Plusuri: rată de refresh bună, imagine clară și detaliată, ecran mare, două porturi HDMI, elegant și sunet puternic.
Minusuri: nu are foarte multe caracteristici speciale.

Sharp LC-50LD264E nu e un televizor cu multe funcții dar poate reda fișiere media de pe un mediu de stocare extern. Jos am pus o prezentare video a acestei serii și chiar dacă diagonala e singura diferență, restul specificațiilor sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa