Sharp LC-49CUG8052E, televizor Smart cu Active motion 400

Acest televizor Sharp LC-49CUG8052E are un indice de imagine destul de bun – 400, și toate brandurile mai populare îl au sub altă denumire. Cu cât e mai mare acel indicator, cu atât experiența din fața televizorului va fi una mai plăcută. Arată foarte bine cu acele piciorușe deoarece sunt foarte subțiri, dar îi oferă și o stabilitate mai bună pe comodă. Dacă vă deranjează, acesta poate fi pus pe perete pentru a câștiga niște spațiu sau poate nu vreți ca cei mici să umble la el.

Îmi plac televizoarele ca și acesta, dar parcă ceva mai atractive sunt cele care au și un finisaj argintiu sau cromat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e suficient ca specificațiile tehnice să fie foarte bune, ci trebuie însoțite și de tehnologii avansate. În funcție de buget, puteți alege un televizor mult mai avansat sau chiar unul fără funcții Smart. Acesta îmi place că are o imagine 4K, adică veți vedea ceva mai multe detalii, dar și conținutul ales are mare importanță.

Nu aveți nevoie de un model mai mare dacă are o diagonală de 123 cm. Nu aveți cum să nu fiți mulțumiți de calitatea oferită ori de aspectul său. Chiar dacă oferă un tuner foarte performant, dar conținutul 4K poate fi accesat prin intermediul serviciilor oferite (cum este Netflix). Acest brand oferă Aquos Net+ care e un software propriu destul de interesant.

Sunt destul de multe caracteristici speciale și ele depind de software-ul televizorului, adică la televizoarele mai performante sunt ceva mai multe.

Păreri pro și contra

Puteți accesa conținut media de pe internet fără probleme deoarece are aplicații suficiente și chiar un browser web. Toate televizoarele Smart noi au o interfață plăcută doar că cele cu sistem de operare sunt preferatele mele. Acest brand oferă televizoare chiar și cu Android, doar că fac parte din serii mult mai scumpe.

Sharp LC-49CUG8052E nu poate fi comparat cu un televizor simplu deoarece are un design special și dotările sunt deosebite. Difuzoarele sunt de tip Harman Kardon care nu sunt prezente pe orice tip de televizor și sunt chiar puternice.

Te-ar mai putea interesa