Sharp LC-49CFE6452E, televizor cu Active Motion 400

Televizorul Sharp LC-49CFE6452E pare a fi unul dintre cele mai mari modele lansate la început de an de la acest brand și nu văd de ce ați alege unul mai mare. Poate că sunt destul de multe modele 4K accesibile în același buget, însă imaginea nu e fluentă la majoritatea și poate că nici nu vă folosiți de acea caracteristică, adică nu vizionați conținut 4K. merită să alegeți acest model datorită multe caracteristici speciale interesante și finisajul argintiu e unul premium. Am observat îmbunătățiri la mai toate capitolele dacă e să comparăm noua generație cu cea anterioară.

Poate fi pus în orice cameră generoasă și în care aveți gresie sau parchet deschis la culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de noua generație care aduce un sistem audio mai bun, dar acest televizor nu are cele mai bune difuzoare. Sunt variante chiar și sistem audio Harman Kardon iar puterea lor e puțin mai mare. Tot nu se compară cu un soundbar de 40W care nu ocupă mult spațiu și merită fiecare leu. Cu fiecare generație de televizoare, perifericele devin tot mai inutile.

Puteți reda mai ușor conținut media dacă conectați un PC, dar acest TV are și aplicații, browser și o mulțime de opțiuni. Aquos Net + e un sistem de operare alternativă la WebOS, Tizen, Android, Firefox. Unele branduri au ales Android, iar altele au decis să vină cu propriul software care e competitiv. Nu pot spune că îmi place un anumit OS, toate sunt utile dar depinde și de serie aleasă (seriile mai perofrmante oferă o funcționalitate mai ridicată).

Păreri pro și contra

Majoritatea modelelor lansate de acest brand au un finisaj argintiu care e mult mai plăcut decât cel pe negru. Oricum, rama e foarte îngustă și nu iasă prea mult în evidență acest aspect și nu cred că veți alege să-l puneți pe perete.

Puteți naviga pe web, accesa aplicații favorite sau viziona conținut media cu acest Sharp LC-49CFE6452E, dar mai sunt și alte Smart TVuri cu Aquos Net+ de la acest brand care pot fi mai accesibile datorită diagonalei mai mici.

Te-ar mai putea interesa