Sharp LC-43CFG6452E, TV de 109cm cu Aquos Net+

Sharp LC-43CFG6452E e un televizor apărut în 2017 dotat cu rezoluție Full HD, ecran de 109cm (transformare aproximativă din 43 inci) și sistem de operare Aquos Net+.
Un televizor precum acesta se adresează celora în căutarea unui model care să arate bine și care să poată afișa conținut din multiple surse.

Aparatul LC-43CFG6452E vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se comportă fără reproșuri în orice situație (că e vorba de vizionarea unui filme de pe stream ori de la cablu). La acesta nu doar imaginea e de calitate, ci și sunetul deoarece are dts, Harman-Kardon.


Specificații

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu un ecran de 109 cm, rezoluție 1920×1080 pixeli, tuner triplu, wireless, posibilitate montare pe un perete (prin compatibilitate Vesa 400×200).
Softul smart e unul cu Apps store și aplicații pentru Youtube, Facebook, Netflix și altele.
Cu modelul de față din seria 6452E puteți vedea conținut de pe stream, cablu ori de la un hard extern (conectat la USB). Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are conexiunile necesare.
După cum am zis anterior, softul nu e Android, ci unui Aquos de la Sharp. Într-un fel acest lucru e unul bun deoarece OS-ul e unul simplu și stabil în comparație cu Android care-i tot mai complex.

Pro și contra

Lucruri pozitive la acest model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, diagonala mare (43 inci), multitudinea de porturi, tunerul triplu și că e smart.
Există și lucruri care nu-mi plac, adică lucruri negative, iar printre acestea se numără că nu are rezoluție 4K și Android.

Concluzie

De final pot spune că acest model e unul pentru cei care își doresc un TV avansat, dar care să nu coste prea mult. Are cele mai utile caracteristici, iar din această cauză prețul e unul ok. Dacă ar fi avut rezoluție 4K probabil că prețul ar fi urcat cu vreo 400 lei.
Consumul de curent nu e unul prea mare, fiind vorba despre 60W. E mult mai mic comparativ cu cât consumau televizoarele din anii trecuți.

Te-ar mai putea interesa