Sharp LC-42LE760E, televizor de 106cm

Pentru cineva interesat de un televizor mare de 106 centimetri și a cărui rezoluție să fie de 1920×1080 pixeli recomand televizorul LC-42LE760E. Recomand televizorul acesta datorită faptului că vine de la un brand de încredere (știm cu toții că japonezii fac produse de o calitate superioară), are un ecran mare și are integrate foarte multe facilități. Datorită acestor facilități putem să vedem filme 3D, să ne jucăm diferite jocuri de pe console și să vedem transmisii digitale.

Nici nu pot spune că are un preț prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acest cost avem parte de un aparat care are chiar și un soft inteligent incorporat. Acest soft te va ajuta să ai parte de acces la diferite servicii online.

Aparatul
Aparatul

Niște specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul mare de 42 inci (106 centimetri), rezoluția Full HD și sunetul de calitate superioară. (Pentru un sunet și mai calitativ îți recomand să cumperi un sistem audio dedicat.)
Având suport 3D are și 4 perechi de ochelari 3D în pachet. Deci, în acest mod o să economisești niște bani… în comerț acești ochelari costă foarte mult dacă îi achiziționezi separat.
Fiind vorba despre un televizor cu un ecran de peste un metru ne-am fi așteptat să aibă un consum foarte mare de curent, dar nu e așa deoarece consumul e de circa 49W (la plasme e mult mai mare… consumul).

Plusurile modelului acesta ar fi claritatea imaginii (depinde foarte mult de calitatea filmului la care vă uitați), că are wireless integrat, multitudinea de porturi și suportul 3D.
Chiar dacă vorbim despre un Smart TV trebuie știut că softul nu e la fel de interesant precum cel de pe televizoarele Samsung ori de pe cele care vin cu webOS.

De final pot să spun că acest televizor e unul perfect pentru cineva în căutarea unei soluții pentru vizionarea de filme 1080p și emisiuni 720p.
O să poți conecta foarte multe aparate la el deoarece vine cu 4 porturi HDMI, iar dacă vrei să conectezi un laptop atunci acest lucru poate fi realizat cu ajutorul portului D-Sub.

Te-ar mai putea interesa