Sharp LC-40FG5242E, televizor Smart cu Aquos Net+

Televizorul Smart Sharp LC-40FG5242E arată chiar foarte bine montat pe perete datorită designului modern. Spun asta pentru că unor utilizatori s-ar putea să nu le placă acele piciorușe sau vor să fie mai în siguranță, dacă copii sunt neastâmpărați. Un televizor mare și subțire poate fi răsturnat ușor de copii, dar depinde și de locația aleasă pentru instalare. Se poate conecta la internet prin mufa LAN sau WiFi că doar e un Smart TV cu soft propriu Aquos Net+. Unele branduri au ales Android sau Firefox OS, dar cam toate oferă aceleași aplicații standard și funcții.

Există și o serie similară care nu oferă soft Smart și care poate v-ar interesa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model Smart, deci nu poate fi la fel de accesibil ca și alte televizoare. Cred că mulți dintre voi îl vreți pentru că puteți viziona conținut video de pe Netflix, Youtube și alte surse. Browserul web nu e chiar ca și cel de pe laptop, pentru că nu e același tip de interacțiune. Orice televizor nou poate fi folosit ca un monitor dacă dețineți o consolă pentru jocuri, laptop sau un media player. Conectarea se face destul de simplu dacă aveți un cablu HDMI.

Sunetul e același ca la mult alte televizoare noi dar puterea e diferită – 16W. Caracteristicile de imagine sunt bune pentru a vă bucura de conținut 1080p, dar puteți lua în calcul și un televizor 4K dacă vă permite bugetul. Cu alte cuvinte, un televizor 4K costă cu vreo câteva sute de lei mai mult și nu ar trebuie exclusă această variantă. Mulți spun că nu prea există conținut 4K, dar cu Netflix nu veți da greș chiar dacă e puțin mai scump decât abonamentul clasic.

Păreri pro și contra

Calitatea audio e satisfăcătoare deoarece dispune de difuzoare puternice, dar și de tehnologii care măresc claritatea. Se poate conecta orice la acesta deoarece are numeroase porturi și chiar tehnologie WiFi, dar nu și bluetooth. Sharp LC-40FG5242E vine cu software oferit de Sharp – Aquos Net+, care oferă acces la YouTube, Deezer, Netflix, dar și un browser web pentru navigare.

Te-ar mai putea interesa