Sharp LC-40CFG6352E, televizor cu Ace Pro Engine

Televizorul Smart Sharp LC-40CFG6352E e unul destul de competitiv și nu pentru că arată foarte bine, ci pentru că oferă dotări foarte bune în acest preț. Nu merită să optați pentru un Smart TV mai accesibil deoarece nu poate oferi nimic în plus, ci doar dotări inferioare. Chiar dacă nu e precum ultimele modele 4K, calitatea imaginii e foarte bună în special cu acea tehnologie Ace Pro Engine. Aceasta îmbunătățesc imaginea și cam fiecare brand are una.

Alternativele pot fi variantele Non Smart, dar numai dacă nu vă interesează partea Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru că are o imagine 1080p, poate fi un bun monitor și îl puteți folosi punându-l pe perete. Astfel câștigați spațiu pe birou pentru a putea pune un sistem audio sau alte tipuri de periferice. Pot spune că excelează la mai toate capitolele și aș putea spune că nu am prea multe pretenții în acest buget. Cu siguranță, un model peste 2000 de lei oferă o experiență diferită, fie că oferă un ecran mai mare, fie că imaginea e mai detaliată (imagine 4K + alte tehnologii). Se poate conecta orice la acest, dar și televizorul se poate conecta wireless la orice router.

Are mai multe caracteristici speciale decât un televizor similar dar fără funcții Smart. Multe se datorează software-ului numit Aquos Net+. Acesta oferă aplicații preinstalate, browser web, magazin cu aplicații, Miracast, DLNA și multe alte tehnologii utile.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e peste medie și e dată de acel indicator numit Active Motion 400, iar variantele simple au doar 100 sau 200. Chiar și pe partea de sunet impresionează, datorită acelor tehnologii și sistemului audio avansat. Bineînțeles, fiecare brand oferă un software Smart diferit, adică interfața e mai diferită (cu mai puține sau mai multe opțiuni).

Modelul Sharp LC-40CFG6352E face parte din gama 2017 care oferă câteva caracteristici mai bune decât generația precedentă. Mă refer la cea din prezentarea de jos și am pus acel clip pentru a vă face o idee despre interfața Smart a acestui TV. Oricum, eu consider că merită să faceți această alegere.

Te-ar mai putea interesa