Sharp LC-40CFG4042E, televizor mare cu sistem audio premium

Televizorul Sharp LC-40CFG4042E e unul dintre cele mai noi apariții NonSmart de la acest brand. Nu merită să alegeți un televizor cu sistem audio inferior dacă aveți posibilitatea să aveți unul premium chiar în sufragerie. Puterea difuzoarelor e foarte importantă pentru o cameră mare și în opinia mea ar trebui să evitați televizoarele cu puterea audio mai mică de 20W. Există televizoare chiar și cu difuzoare de 40W sau subwoofer incorporat, dar acelea sunt destul de scumpe.

Sunt destul de multe televizoare oferite de acest brand, doar că nu toate oferă un sistem audio Harman Kardon. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Orice televizor poate fi folosit ca monitor, dar eu aș alege unul FullHD datorită imaginii mai clare (mai mulți pixeli). Nu are un indicator de imagine foarte mare însă e satisfăcător – Active Motion 100. Acesta e mai mare la seriile mult mai scumpe, dar nu are sens să dați atâția bani dacă ați fi mulțumiți chiar de cel de sus.

Calitatea sunetului e dată și de numeroase tehnologii incorporate în acest televizor și care sunt prezente pe variantele seriei CFG4042E. Dacă considerați că nu vreți un televizor simplu pentru că e cam plictisitor, optați pentru cel cu Aquos Net+ deoarece oferă aplicații preinstalate cu acces la internet, software foarte avansat, navigare web și conectare wireless la router.

Kitul de montare pentru perete pentru acesta trebuie să fie unul ceva mai diferit decât unul standard, poate doriți să reglați înclinarea imaginii, însă puteți lua unul fix dacă vreți să puneți televizorul mai jos pe perete.

Păreri pro și contra

Oferă porturi foarte bune într-un buget atât de redus. Imaginea e una FullHD că doar televizorul are peste 100 cm, iar difuzoarele sunt puternice și foarte clare. Chiar dacă îi lipsește partea Smart (Aquos Net+), și așa nu prea are concurență.

Sharp LC-40CFG4042E nu e foarte popular pentru că a apărut anul acesta alături de câteva modele care au diagonală diferită. Nu merită să alegeți un televizor mai mic dacă aveți o cameră generoasă și vreți să vă impresionați prietenii cu noua achiziție.

Te-ar mai putea interesa