Sharp LC-32LD165E, televizor HD

Dacă te interesează un televizor bun de la un brand ok atunci un model precum Sharp LC-32LD165E ar fi o recomandare din partea mea. Cred că va fi alegerea multora deoarece are un ecran măricel de 32 inci (80-81 centimetri), iar pe partea de tunere are DVB C și T.
Poți vedea că e perfect dacă nu te interesează soft smart ori porturi de rețea, cu atât mai puțin posibilitatea de a verifica contul de Facebook ori alte tâmpenii inutile… care ar fi făcut televizorul mult mai scump.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un televizor care are sunet dts, iar playerul integrat ala acestui aparat se descurcă formidabil în a reda diferite formate.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații, acest televizor stă foarte bine, doar că rezoluția e de tip HD. Cum am spus-o și la alte televizoare, acest lucru nu e așa de important deoarece de la o anumită distanță nu mai faci diferența dintre HD și Full HD.
La partea de porturi/conectori are două HDMI-uri, USB și altele. Porturile menționate anterior sunt cele mai important deoarece asigură conectarea unui player extern ori a altor aparate utile.

Printre lucrurile care-mi plac la acest model se numără aspectul, sunetul calitativ (normal că o să fie și mai bun dacă o să conectezi un sistem audio mai capabil) și imaginea foarte clară. Deoarece costă foarte puțin nu o să ai probleme în extinde garanția televizorului la mai mult, așa încât să faci televizorul unul cu adevărat de îndelungă folosință.
Lucrurile care nu-mi plac la el nu există deoarece costul de achiziție e unul foarte mic.

Deci dacă te interesează un televizor simplu, dar care să afișeze o imagine de calitate superioară atunci eu îți recomand acest model. Te asigur că nici nu o să ai nevoie de mai mult de atât. Iar, dacă vrei un soft mai avansat atunci eu îți recomand să cumperi un player multimedia cu Android… ori ceva de genul.

Lasă un comentariu