Sharp LC-32LD164E, televizor 81 cm

TV-ul Sharp LC-32LD164E e un model de televizor al anului 2014 care beneficiază de tehnologie LED și un ecran de 81 centimetri. Datorită faptului că are un preț mic și doar lucruri esențiale, acest televizor se adresează în principal celora care vor ceva simplu, dar perfect pentru filme HD și canale digitale.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat nou ca apariție și cu tehnologie utilă. Dacă vrei să vezi mai bine cum arată atunci îți recomand să te uiți la poza de alături. Poți observa că e un televizor care e unic ca design, Sharp necopiind nici un alt brand.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații se laudă cu un ecran mare de 81 centimetri, sunet bun (are suport dts) și tunere digitale (DVB C și T). Pe partea de porturi și conectori întâlnim două HDMI-uri, USB și altele. USB-ul te va ajuta să conectezi un stick USB așa încât să poți vedea filme ori alte tipuri de fișiere multimedia.

Lucrurile pozitive sunt aspectul unic, costul de achiziție deloc mare și multitudinea de porturi integrate. E foarte interesant că vine cu suport dts deoarece unele dintre noile televizoare de la LG nu au așa ceva, iar acele televizoare costă ceva mai mult decât acesta. Suportul dts înseamnă că o să auziți sunetul incorporat în fișiere precum *.mkv deoarece Sharp a achiziționat licențele necesare.
Din păcate nu vine cu soft inteligent și nici cu suport 3D. Dar, acest neajuns poate fi rezolvat cu ajutorul unui player media de aici. Un astfel de aparat extern te poate ajuta cu porturi de rețea și cu acces la diferite servicii online.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că-și merită banii deoarece chiar arată bine și are incorporate lucruri de care ai nevoie. Alte modele vor veni cu MHL, WiDi etc, dar tu ai nevoie de așa ceva? Probabil că nu. Sharp și alți producători fac televizoare destinate diferitelor clase de consumatori, iar acesta se adresează în special celora care vor un televizor pentru emisiuni transmise în format HD.

Lasă un comentariu