Sharp LC-32HG5242E, televizor cu YouTube și Netflix

Televizorul Smart Sharp LC-32HG5242E oferă câteva aplicații care le veți folosi pentru rularea conținutului media – YouTube (muzică, video-uri, transmisiuni live), Deezer (muzică), Netflix (filme și seriale) etc. Totuși, nu are sistem de operare ca anumite serii de televizoare, dar acele sunt mult mai scumpe. Poate că și așa nu vă doriți o interfață diferită, ci mai degrabă una simplă. Am pus poza de jos pentru a vedea cum arată o astfel de serie de televizoare și cred că va fi suficient de performant pentru ce doriți să-l folosiți.

Acesta e unul dintre cele mai accesibile televizoare Smart de la acest brand și merită ales. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din cea mai nouă generație de televizoare care arată destul de bine, dar nu e foarte îngust. Imaginea acestui televizor e suficient de mare pentru a viziona un filme alături de cei dragi iar claritatea e dată de conținutul ales. Nu are sens să încercați filme care ocupă mult spațiu pe hard sau stick – BluRay, sunt diverse formate care oferă o calitate decentă.

Vă recomand un abonament cu conținut HD deoarece are un tuner TV digital performant dar și un ecran HD. Dacă nu vă place conținutul oferit de furnizorii locali, se poate opta pentru un abonament Netflix. Merită chiar și cel 4K dacă aveți un televizor corespunzător. Nu mai sunt televizoare care nu au suficiente porturi HDMI, dar și altele, în special dacă discutăm de modele Smart.

Păreri pro și contra

Sistemul audio mi se pare puternic pentru o cameră de dimensiuni medii, dar se poate conecta un sistem audio dacă vă place un sunet mai puternic pentru muzică sau filme. Se poate conecta wireless la internet dar și prin cablu de rețea. Dacă nu vă plac acele piciorușe, televizorul poate fi montat cu ușurință pe perete.

Fiecare utilizator poate avea alte pretenții, motiv pentru care Sharp LC-32HG5242E nu e pentru oricine. Puteți reda filme și dacă vă folosiți de un stick USB și îl conectați la portul televizorului. Sunt multe televizoare care au player multimedia integrat, dar funcționalitatea sa diferă de la un model la altul (cu unele puteți înregistra pe stick emisiunea sau filmul favorit).

Te-ar mai putea interesa