Sharp LC-32HG3342E, televizor cu TruSurround dts

Televizorul Sharp LC-32HG3342E arată destul de bine după cum se vede din poze și prezentări video, iar în acest preț chiar oferă niște caracteristici de luat în considerare: TruSurround dts, slot CI+, difuzoare de 2×8 W, înregistrare USB, tuner TV performant și altele. Chiar dacă e vorba de un televizor ieftin, poate impresiona la capitolele sunet și imagine. Rezoluția ecranului nu are importanță cât timp nu veți reda un conținut 1080p și poate că nu veți sta prea aproape de el.

Arată foarte bine pe comoda din sufragerie dar poate fi folosit ca un monitor pentru PC sau consolă. Astfel, veți economisi spațiu și o grămadă de bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizoarele din gama nouă oferă tunere digitale ceva mai performante și vă vedea unul chiar și în acest caz – DVB-T/T2/C/S/S2. Vă interesează doar să poată recepționa posturi HD, dar aveți și slotul CI+ pentru anumite canale TV. Astfel, nu mai e necesar acel receiver cu telecomandă.

E genul de TV care poate fi luat pentru orice tip de cameră pentru că e suficient de mare pentru a viziona conținut media, dar care poate fi pus chiar și pe perete dacă vreți să câștigați spațiu. Prezintă 3 conectori HDMI, dar nu aveți nevoie de prea multe pentru că pe unul se poate conecta o consolă și pe celălalt un media player.

Păreri pro și contra

Funcția de înregistrare USB e foarte utilă atunci când vă uitați la emisiunea favorită sau la un film, iar voi nu vreți să pierdeți nici un moment. Pentru a vă folosi de aceasta trebuie să conectați un stick USB cu capacitate mai mare, dar majoritatea sunt de 4GB și 8GB. Sunetul e destul de puternic și clar pentru acest buget, deci un sistem audio suplimentar nu ar avea sens după părerea mea.

Dacă nu doriți să stați prea aproape de acest Sharp LC-32HG3342E, sunt destul de multe suporturi de montat pe perete care ar putea fi compatibile. Pentru cei interesați, am pus prezentarea de jos care din păcate e într-o limbă străină, dar se pot vedea anumite anumite funcții care le-am menționat mai sus.

Te-ar mai putea interesa