Sharp LC-32HG3242E, TV HD de 81cm cu tuner triplu

Sharp LC-32HG3242E e un televizor cu o diagonală de 81 centimetri și rezoluție HD Read (1366×768 pixeli) care se adresează persoanelor cu un buget mediu în căutarea unui LED de 81 centimetri. Chiar dacă brandul Sharp e unul japonez, televizorul de față e unul făcut în țările vestice ale Uniunii Europene, mai exact Slovacia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate aspectele (poate fi montat pe perete, poate fi utilizat pe post de monitor).
Din poza alăturată puteți vedea că nu arată cu nimic diferit față de un televizor Nei sau Star Light. Iar, prin montarea sa pe un perete scăpați de standul său.


Caracteristici

Modelul acesta de la Sharp e unul cu ecran de 32 inci (81 centimetri) și rezoluție HD (1366×768 pixeli). Ca o caracteristică superioară legată de imagine are Active Motion 100.
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD acest aparat vine cu tuner triplu tip DVB T2/C/S2. În acest fel dacă aveți abonament HD o să puteți vedea posturi TV la calitate superioară.
Vine la pachet cu 3 HDMI-uri, iar ca USB-uri are două la număr.
Având o diagonală măricică cred că o să fiți încântați să auziți că oferă posibilitatea de a fi montat pe un perete prin intermediul unui suport compatibil Vesa 200×200.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că arată bine, fiabilitatea ridicată și că are o multitudine de dotări utile.
Contra ar fi că nu are software smart și că nu are rezoluție Full HD. Primul lucru poate fi rezolvat prin apelarea la un player cu Android, iar al doilea nu prea contează deoarece de la o anumită distanță nu mai deosebești HD de FHD.

Concluzie

Pentru cei interesați de un televizor cu diagonală mare și care oferă posibilitatea de a viziona emisiuni HD și filme de pe USB recomand acest model Sharp LC-32HG3242E.
Dacă veți trece de la un televizor CRT ori LCD la acest LED atunci o să vedeți niște economii de curent impresionante.

Te-ar mai putea interesa