Sharp LC-32FH510EV

Acest televizor de tip LCD model Sharp LC-32FH510EV este unul de 81 centimetri şi puncetle lui forte sunt rezoluţia Full HD, diagonala mare de 32 de inci, player-ul multimedia USB, tunerul DVB, conexiunea HDMI şi contrastul de 25 de mii la unu. Costă undeva la 1399 lei și o alternativă la acesta ar fi un LC-19S7E-BK care e mai ieftin.

Poze

Acasă
Din faţă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

L-ai cumpăra deoarece este albastru, suportă harduri de până la 1 terra, are mediaplayer USB, diagonala este de 81 centimetri şi redă filme în Full HD.

Contra achiziţiei acestui Sharp LC-32FH510EV ar fi faptul că nu este şi LED, iar preţul e cam măricel.

Concluzie

Acest televizor LC-32FH510EV este unul cu dotări impresionante, dar nu era rău dacă era LED.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Sharp LC-32FH510EV”

  1. Ma gandesc ca este un televizor bun din moment ce firma e cunoscuta dar ma cam seaca faptul ca dai atatia bani si nu are Led.

  2. @Valy, e un televizor foarte bun, iar faptul că nu e LED nu înseamnă că e prost, ci că e mai ieftin.

  3. Merita sa va luati un astfe de televizor deoarece imaginea e foarte clara iar designul e foarte reusit. Initial ma gandeam la un Samsung dar m-am razgandit si am luat acest aparat care e ieftin si capabil spre deosebire de LG, Samsung si Philips care sunt modele si marci scumpe.

  4. Pe mine m-a incantat faptul ca playerul intenrn suporta harduri si are functai time shift prin intermediul USB. Nu imi prea place faptul ca hardul maxim poat avea o capacitate de 1000 giga.
    Ma gandesc ca multi nu stiu ce inseamna time shift. Aceasta functie presupune ca programele si emisiunile TV sa pota fi salvate pe o memorie USB sau pe un hard atunci cand nu sunteti acasa si puteti sa le urmariti mai tarziu cand aveti vreme.

  5. @Florin, imaginea e de foarte bună calitate datorită suportului 1080p.
    @Inu, acea funcție e întâlnită la majoritatea TV-urilor cu player multimedia integrat, deci nu e chiar ceva foarte deosebit, dar e un plus.

Comentariile sunt închise.