Sharp LC-32CHG6242E, televizor Smart de 81 cm cu Aquos Net+

Televizorul Sharp LC-32CHG6242E arată foarte bine și se vede din poza de jos dar și de clipul de la final care e cu un model dintr-o generație precedentă, dar este destul de asemănător. În acea prezentare se poate vedea interfața oferită de Aquos Net+, dar și telecomanda oferită pentru televizoarele Smart cu acest tip de software. Dacă vă place ideea de televizor cu Android, atunci trebuie să alegeți altă serie și să aveți un buget mai mare.

Ideea e că un sistem de operare atât de avansat cere și dotări pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Cred că designul e motivul principal pentru care ați alege un astfel de model, dar e loc de mai bine la alte capitole. Pe partea de sunet nu aveți ce să-i reproșați deoarece are difuzoare Harman Kardon de 20W dar și alte tehnologii care îmbunătățesc calitatea. Calitatea imagini nu e dată de specificațiile tehnice ci de tehnologii, pentru că mai toate televizoarele noi au caracteristici tehnice standard foarte bune.

Fiecare brand oferă un indicator de imagine, iar la acesta e unul modest – Active Motion 200. Modelele FullHD și 4K oferă o valoare ceva mai mare, dar depinde și ce vă doriți că un model 4K poate costa chiar și dublu (are și o diagonală mult mai mare). Caracteristicile speciale sunt date de partea Smart a TVului, adică are tehnologie Miracast (e nevoie de un telefon compatibil), Facebook, Netflix și alte aplicații interesante care le-ați putea folosi.

Păreri pro și contra

Poate fi pus oriunde deoarece nu ocupă mult spațiu și chiar s-ar potrivi într-o sufragerie datorită designului elegant. Chiar dacă nu oricine și l-ar permite, cred că veți aprecia foarte mult calitatea premium oferită de acest brand. Mai toate modelele performante sunt dotate cu un sistem audio atât de bun.

Sharp LC-32CHG6242E nu e singurul model oferit de acest brand, puteți opta și pentru variante mai mari din alte serii dacă sunteți dispuși să dați mai mult. Prezentarea de jos e una destul de detaliată dar e cu un model puțin diferit, dar diferențele nu sunt vizibile.

Te-ar mai putea interesa