Sharp LC-32CHG4042E, televizor LED de 81 cm cu sistem Harman Kardon

Televizorul Sharp LC-32CHG4042E e un model cu hardware foarte bun în acest buget și se poate observa că arată bine chiar dacă e accesibil. Arată foarte bine pentru un televizor din segmentul inferior, doar că oferă dotări premium cum e sistemul audio cu difuzoare de tip Harman Kardon. Dacă nu vi se pare suficient de elegant, am pus poza de jos pentru a vedea mai bine finisajul și picioarele. Playerul multimedia integrat e destul de bun, dar nu e cel mai avansat de pe piață. Puteți reda filme și de pe un laptop dacă aveți un cablu HDMI (audio-video), astfel vă veți folosi de difuzoarele televizorului.

Sunt destul de multe modele elegante oferite de acest brand doar că cel de jos pare a fi cel mai accesibil și nu văd de ce ați căuta unul mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de generația nouă care oferă sistem audio superior, tuner TV de ultimă generație – DVB-T/T2/C/S/S2, Active Motion 100, slot CI+ și multe alte dotări interesante. Kitul de montare recomandat e destul de interesant pentru că poate fi reglat, adică nu e fix ca majoritatea. Un televizor de dimensiuni reduse cum e acesta poate fi pus oriunde și veți observa că are un hardware foarte bun.

Dacă aveți posibilitatea, optați pentru un televizor FHD sau chiar Smart, adică cu aplicați, interfață mai sofisticată și caracteristici tehnice mai bune. CU siguranță, un televizor mai scump va oferi mai multe.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe porturi disponibile pe acest televizor, are un design premium chiar dacă e vorba de un model accesibil fără Aquos Net+. Calitatea imaginii e superioară chiar dacă are o imagine HD. Sonorizarea e una superioară deoarece difuzoarele sunt de 20 W (sunt puține televizoare cu sistem peste 16W).

Sharp LC-32CHG4042E poate fi conectat la un media player dacă vreți un plus de funcționalitate sau chiar interfață Smart. Media playerele performante oferă chiar Android, dar sunt și variante cu un software inferior. Dacă vreți un televizor pentru un buget mai mare, atunci alege unul cu Aquos Net+ de la același brand.

Te-ar mai putea interesa