Sharp LC-32CHE5111E, televizor simplu de 81cm cu tuner digital

Credeam că în 2017 nu se vor mai scoate televizoare HD sau non smart, dar se pare că mă înșel, Sharp LC-32CHE5111E fiind dovada.
Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are această funcție, iar porturile care te vor ajuta sunt cele HDMI și D-Sub. Pe piață există multiple firme ce comercializează televizoare ieftine, dar alegând unul de la Sharp nu vom greși întrucât e un brand „puternic” (cum ar zice maneliștii) existent pe piață de foarte mulți ani și nu de ieri-azi ca alții.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din caracteristicile sale se poate vedea că e un televizor pentru seniori ori pentru persoanele în căutarea a ceva simplu. Alături am pus și o imagine din care se poate vedea că frontal are un design similar cu al televizoarelor Star-Light, Wellinghton etc.


Avantaje

Chiar dacă e un TV ieftin are o mulțime de porturi precum două USB-uri, două HDMI-uri și intrare PC… printre multe altele.
Are o diagonală mare și cred că cel mai bine stă pe un perete, lucru realizabil prin intermediul Vesa 200×100.
Consumul de curent e unul minimal întrucât are 45W, iar asta e foarte puțin în comparație cu cât consumau televizoarele în anii anteriori.
Are integrat un tuner digital dublu de tipul DVB C/T2, iar acest lucru înseamnă că puteți urmări posturi TV la calitate HD.
E dotat și cu player multimedia, dar să nu vă așteptați la unul prea avansat întrucât poate reda doar cele mai uzuale formate de pe USB.

Concluzie

Dacă vă interesează un televizor ieftin care să poată afișa o imagine de foarte bună calitate atunci modelul Sharp LC-32CHE5111E ar fi o recomandare.
Sharp e un brand japonez, dar televizoarele sale sunt produse în Europa sub licență Sharp. Acestea sunt comercializate pe întregul continent, iar cei ce le cumpără sunt foarte mulțumiți.
Dacă vreți neaparat un model cu rezoluție 1080p atunci vă recomand 32cfg6022e care o alternativă ceva mai bună.
Alături e și un video preview, iar pentru a vedea cum arată televizorul vă recomand să săriți la minutul 4.

Te-ar mai putea interesa