Sharp LC-32CFG6022E, televizor Smart cu imagine 1080p

Televizoarele din gama 2017 arată mult mai bine, dar oferă și sistem audio Harman Kardon. Ei bine, Sharp LC-32CFG6022E e unul dintre aceste televizoare doar că acesta are Aquos Net+, adică e vorba de o serie Smart. Arată foarte bine chiar și pus pe o comodă, deci nu trebuie să optați pentru un kit de montare pentru perete. Unele televizoare au un stativ destul de gros sau pus pe centru, care e destul de clasic. Acesta are picioare subțiri pe lateral care nu prea iasă în evidență și oferă o stabilitate bună televizorului.

Poate că nu e cel mai performant televizor de pe piață, dar pentru mulți utilizatori poate fi de ajuns. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest televizor vine cu un software destul de bun numit Aquos Net+, iar acesta oferă aplicații, browser web și multe altele. Sunt producători care oferă propriul sistem de operare sau un software mai limitat, iar alții oferă cunoscutul Android. Dintre toate televizoarele lansate anul acesta, cele cu difuzoare Harman Kardon au o putere de 20W, deci sunt superioare la capitolul putere dar și claritate.

Chiar și la capitolul imagine au doar cuvinte de laudă, iar calitatea imaginii ține și de conținutul media ales. Tunerul TV de pe acesta e prezent chiar și pe variante Non Smart, iar mai bun decât acesta nu cred că veți găsi – DVB-T/T2/C/S/S2. Conectivitatea e foarte bună la un televizor Smart pentru că deține chiar și tehnologie wireless. Caracteristici speciale sunt multe și țin de partea Smart, de aceea nici nu le mai enumăr.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pentru cât costă, imaginea e una detaliată (FullHD), sunetul e puternic și clar. Interfața poate fi folosită cu ușurință deoarece scrisul e mare, puteți accesa rapid cele mai utile aplicații și chiar să navigați pe web.

Sharp LC-32CFG6022E poate fi un bun televizor pentru sufragerie și chiar dacă nu e foarte mare, iar acesta poate atrage multe priviri datorită finisajului argintiu. Televizoarele pe negru nu mai sunt atât de atractive dar rama devine tot mai îngustă, astfel că acest aspect legat de culoare nu are mare relevanță.

Te-ar mai putea interesa