Sharp LC-32CFE6452E, Smart TV cu Aquos Net+

Televizorul Smart Sharp LC-32CFE6452E e unul care a fost lansat anul acest și poate concura cu multe televizoare de la branduri cunoscute.  majoritatea televizoarelor noi de la acest brand au un design similar și apreciez că e disponibil pe argintiu. Culoarea neagră e deja prea clasică și o vedem la foarte multe televizor. Cu siguranță, vă doriți un televizor care să iasă ușor în evidență. Am pus poza de jos pentru a vedea mia bine cum arată și cred că ar arăta perfect pe o comodă TV. Se asortează perfect cu un pachet deschis la culoare (stejar alb).

Dacă sunteți o persoană cu pretenții mari, atunci e nevoie de un soundbar puternic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu e foarte mare, poate fi de ajuns dacă nu vizionați filme de la distanță mare. Poate fi folosit ca monitor deoarece are o imagine 1080p, însă eu l-aș folosi strict pentru redare de conținut media sau pentru a accesa conținut de pe internet. Sunt numeroase aplicații preinstalate care sunt utile, dar pot fi instalare și altele din App Store (magazinul online oferit de Sharp).

Calitatea imaginii e dată de indicatorul de imagine numit Action Motion – 400. Acesta ține cont de rezoluție, rată de refresh și tip ecran (curbat/plat). Deci cu cât e mai mare, cu atât experiența de vizionare e mai plăcută. Tunerul TV nu e unul oarecare, adică nu e prezent pe orice televizor – DVB-T/T2/C/S/S2+MPEG4.

Majoritatea caracteristicilor tehnice speciale țin de partea Smart a televizorului și le găsiți chiar pe alte modele lansate anul acesta. La seriile mai avansate, sunt prezente ceva mai multe caracteristici speciale.

Păreri pro și contra

Are un design premium, tehnologii avansate care îmbunătățesc imagine și sunetul, player multimedia integrat, numeroase porturi și altele. Nu putea avea difuzoare prea puternică doar e un model 81 cm, iar televizoarele peste 100 cm au un sistem audio mai performant.

Sharp LC-32CFE6452E e cel mai mic din serie și oferă caracteristici tehnice satisfăcătoare. Chiar dacă prezentarea de mai jos nu e cu același model, veți putea să vă faceți o idee despre interfață și ce oferă.

Te-ar mai putea interesa