Sharp LC-32CFE5102E, televizor FHD cu PVR Ready

Televizorul Sharp LC-32CFE5102E e unul dintre cele mai mici variante oferite de acest brand și care oferă o imagine Full HD. Sunt și variante HD care sunt puțin mai accesibile dar nu cred că vreți să renunțați la o astfel de caracteristică. Filmele 1080p sunt mai clare pe acest televizor și calitatea sunetului e acceptabilă, dar e loc de mai bine. Spun asta pentru că există modele cu sistem Harman Kardon de 20 W sau chiar mai bun, dar unele sunt destul de scumpe. Funcționalitatea playerului multimedia integrat e limitată, de aceea nu trebuie să vă bazați pe el atunci când vine vorba de filme, de aceea un cablu HDMI poate fi utilizat pentru a conecta un laptop la TV.

Mi se pare destul de accesibil pentru ce oferă și concurența e destul de limitată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un televizor FullHD e mai bun pentru a fi folosit ca monitor deoarece îl veți folosi de la o distanță mică și detaliile sunt foarte importante. Sunt numeroase tehnologii de sunet și imagine care vor îmbunătăți experiența.

Conectorii acestui televizor sunt următorii: slot CI+, USB, VGA, trei HDMI-uri. jack mini pentru căști etc. Televizoarele Smart au și conectivitate LAN și wireless pentru a vă conecta la internet. Puteți folosi tunerul TV pentru a reda posturi HD deoarece e foarte performant – DVB-T/C/S/S2. Dacă v-ați plictisit de conținutul oferit, puteți reda fișiere media de pe un stick sau chiar să înregistrați emisiunea favorită. Există destul de multe televizoare care oferă funcția de pauză TV, dar aceasta nu funcționează fără un mediu pe care să stocați datele.

Păreri pro și contra

Sunt prezente numeroase porturi la acest televizor dar le veți observa la mai toată generația nouă de televizoare, însă variantele mai scumpe oferă mai multe HDMIuri și USBuri. Calitatea imaginii e superioară și e oferită de acele caracteristici tehnice foarte bune.

Sharp LC-32CFE5102E e unul dintre cele mai ieftine modele pentru că e cel mai mic din serie. Chiar dacă nu are peste 100 cm, sunetul e clar și puternic, e exact cum ar trebui să fie la un televizor din acest segment.

Te-ar mai putea interesa