Sharp LC-22LE510E

Sharp face atât televizoare premium scumpe cât și modele ieftine care sunt și ele de foarte bună calitate. Un exemplu ar fi televizorul LED Sharp LC-22LE510E care are rezoluție Full HD. LC22LE510E având un ecran de 55-56 centimetri poate fi considerat un TV care are o diagonală medie, iar prețul îl face un TV ieftin deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Aspectul e foarte asemănător cu al modelului LC32SH130E și se poate vedea că arată destul de bine fără vreun compromis. Văzând prețul său probabil că aveți oarecare rețineri la achiziționarea lui, însă nu ar trebui să fie așa deoarece e un televizor foarte bun care nu arată rău deloc. Cele două imagini nu sunt ale televizorului, ci ale unui model foarte asemănător.

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

LC 22LE510E are un ecran de 22 inci ceea ce vine vreo 55 centimetri. Ecranul e unul construit cu tehnologie LED ceea ce înseamnă că nu va consuma prea mult curent. (Producătorul spune că televizorul are un consum de 21W.) E dotat cu player multimedia care poate reda filme *.avi care sunt codate cu DivX și asta înseamnă că vor merge filmele de pe torente. Greutatea e și ea destul de mică fiind de circa 4 kilograme, iar această „performanță” e datorată faptului că are ecran mic.

Păreri pro şi contra

Pro: are tunere digitale DVB T și DVB C (cel mai important e DVB-C deoarece cu ajutorul lui o să prindeți posturi TV digitale de la furnizorul de cablu); prețul nu e mare; garanția e de 2 ani și poate fi extinsă la mai mult contra unei sume modice; un alt plus ar fi brandul care e unul renumit pentru televizoarele sale, dar și pentru telefoane (mai mult în Asia); rezoluția fiind de 1920 pe 1080 pixeli o să puteți viziona fără problem și Blu-ray-uri cu ajutorul unui player extern deoarece cel integrat nu știu dacă are suport *.mkv și pentru fișiere mari.
Contra: playerul integrat e unul capabil, dar nu știu cu certitudine dacă poate reda *.mkv cu sunet dts 2.0.

Concluzie

Dacă vrei un TV ieftin fără porturi pentru a-l conecta la Internet, ci doar cu ecran de foarte bună calitate și cu player integrat care să poată reda filme atunci Sharp LC-22LE510E ar fi pentru tine. Dacă furnizorul tău de cablu e Digi/Rds atunci o să poți viziona și porturi TV 720p/digitale deoarece aparatul are tuner digital integrat. 😉

Un comentariu la „Sharp LC-22LE510E”

Lasă un comentariu