Sharp LC-19S7E-WH

Un televizor ieftin și stilat e acest televizor LCD Sharp LC-19S7E-WH care e de culoare albă și diagonala e de 48 de centimetri. Vine ca o variantă în alb la LC-19S7E-BK care e negru. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și-l recomandă faptul că este LCD, prezența unei conexiuni HDMI și faptul că e HD Ready.

Poze

Acasă

Detalii tehnice

Sharp LC-19S7E-WH e un TV LCD care are sunet de tip surround pe două difuzoare a 3W fiecare. Ecranul este de 19 inci, adică 48 de centimetri, are un contrast dinamic de o mie la unu, imagine de calitate HD, luminozitate de 300 candele pe metru pătrat și o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli (720p). Din păcate nu are player multimedia integrat, dar bănuiesc că este inutil pentru majoritatea celor care cumpără un TV deoarece nu e prea folosit ori nu redă toate formatele de fișiere multimedia. Ca și conectori are Scart, HDMI și minijack de 3,15 milimetri. Un lucru bun este greutatea redusă de 4 kilograme care este puțin mai mare decât a unui laptop.

Păreri pro și contra achiziției

Pro: arată bine, e HD Ready, are HDMI, este LCD și e destul de ieftin (costă undeva la 699 lei).
Contra: diagonala e mică dacă vreți să-l folosiți într-o cameră mare. Alte minusuri ar fi faptul că nu este cu suport pentru filmele Blu-ray și unele persoane ar fi apreciat prezența unui player integrat și a unui tuner digital. Treaba cu tunerul digital e că nu prea este compatibil cu furnizorii români de cablu.

Preţuri

699 lei e un preţ aproximativ pentru acest LCD. În opinia mea e cel mai bun preţ de pe piaţă pentru un TV de 48 de centimetri, adică 19 ţoli.

Concluzie

Dacă ești o persoană care caută un televizor cu stil și care să fie mic atunci acest model de Sharp ar fi ideal pentru tine și pentru camera ta mai mică.

Te-ar mai putea interesa