Sharp LC-19S7E-WH

Un televizor ieftin și stilat e acest televizor LCD Sharp LC-19S7E-WH care e de culoare albă și diagonala e de 48 de centimetri. Vine ca o variantă în alb la LC-19S7E-BK care e negru. Are un preț bun Vezi prețul special de azi → și-l recomandă faptul că este LCD, prezența unei conexiuni HDMI și faptul că e HD Ready.

Poze

Acasă

Detalii tehnice

Sharp LC-19S7E-WH e un TV LCD care are sunet de tip surround pe două difuzoare a 3W fiecare. Ecranul este de 19 inci, adică 48 de centimetri, are un contrast dinamic de o mie la unu, imagine de calitate HD, luminozitate de 300 candele pe metru pătrat și o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli (720p). Din păcate nu are player multimedia integrat, dar bănuiesc că este inutil pentru majoritatea celor care cumpără un TV deoarece nu e prea folosit ori nu redă toate formatele de fișiere multimedia. Ca și conectori are Scart, HDMI și minijack de 3,15 milimetri. Un lucru bun este greutatea redusă de 4 kilograme care este puțin mai mare decât a unui laptop.

Păreri pro și contra achiziției

Pro: arată bine, e HD Ready, are HDMI, este LCD și e destul de ieftin (costă undeva la 699 lei).
Contra: diagonala e mică dacă vreți să-l folosiți într-o cameră mare. Alte minusuri ar fi faptul că nu este cu suport pentru filmele Blu-ray și unele persoane ar fi apreciat prezența unui player integrat și a unui tuner digital. Treaba cu tunerul digital e că nu prea este compatibil cu furnizorii români de cablu.

Preţuri

699 lei e un preţ aproximativ pentru acest LCD. În opinia mea e cel mai bun preţ de pe piaţă pentru un TV de 48 de centimetri, adică 19 ţoli.

Concluzie

Dacă ești o persoană care caută un televizor cu stil și care să fie mic atunci acest model de Sharp ar fi ideal pentru tine și pentru camera ta mai mică.

Lasă un comentariu