Sharp LC-19S7E-BK

Dacă sunteţi în căutarea unui televizor bun la un preţ foarte avantajos atunci ar trebui să luaţi la cunoştiinţă acest televizor LCD Sharp LC-19S7E-BK care are o diagonală de 48 cm. Mai are şi alte caracteristici foarte bune dar pe acelea le voi enumera mai jos. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi cred că ar trebui să profitaţi de el cât mai este pe stoc deoarece este un televizor pe care puteţi viziona filme HD datorită rezoluției de 1366 cu 768 pixeli. Mai aveți nevoie și de un media player pentru a face posibilă vizionarea de filme de pe DVD-uri. Poate fi conectat și la calculator deoarece are intrare în acest sens, deci puteți să-l folosiți și pe post de monitor sau ecran mai mare. Dacă ești de părere că vrei un televizor cu o diagonală ceva mai mare atunci îți recomand Sharp LC-22LE320E care are o diagonală de 56 centimetri.

Poze

Acasă
Din faţă

Specificații tehnice

Nu este un televizor LCD cu tehnologie 3D sau LED ci mai degrabă un LCD clasic dar cu câteva îmbunătăţiri sau tehnologii mai bune (mai noi). Are difuzoare de 3 W RMS fiecare su sunet Surround. Diagonala este de 48 de cm. Vine cu un contrast dinamic de 1000 la 1, luminozitate de 300 cd/mp, imagine HD, rezoluție ecran de 1366 cu 768 pixeli, aspect imagine 16 pe 9, unghi de vizibilitate 170/160 grade. Pe partea de tuner, transmisie și recepție Sharp LC-19S7E-BK are redare video NTSC/PAL/SECAM, port HDMI, conector D-SUB, conector SCART, intrare PC, mufă căști. Consumul este de 45W și cântărește undeva la 4 kilograme.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: mulți conectori, ieftin, specificații destul de bune, ideal pentru cei ce vor ceva simplu și arată foarte bine.

Ca minusuri: nu are player multimedia integrat, deci pentru vizionarea de filme de pe DVD-uri este necesar un media player.

Concluzie

Acest televizor LCD Sharp LC-19S7E-BK cu diagonală de 48 cm este o alegere destul de inteligentă având în vedere că are o diagonală generoasă, un design negru lucios și mai are și alte caracteristici interesante dar pentru faptul că are un preț așa de mic, cred că merită încercat.

Te-ar mai putea interesa