Sharp LC-19LE510E

Dacă vrei un televizor mic atunci Sharp vine cu o soluţie de 19 inci, adică 47 centimetri – televizorul LED Sharp LC-19LE510E. Având tehnologie led asta înseamnă că are un consum mic de curent, iar rezoluţia e optimă vizionării filmelor HD. Are port USB, pe lângă cel HDMI, şi asta înseamnă că are şi un player integrat, dar la un preţ bun Vezi prețul special de azi » să nu vă aşteptaţi să poată reda filme ori mkv.

Poze

Aspectul său e pătrăţos şi se poate vedea că nu arată la fel de bine ca un Samsung 40D5800, dar costă pe jumătate şi are multe facilităţi şi porturi prin care poate fi conectat la un laptop ori alte dispozitive. Aspectul să e mai mult ca al televizoarelor Horizon, însă faţă de acelea, acest model are un plus – brandul Sharp care e cunoscut atât pentru TV-uri de calitate cât şi pentru alte electronice de top cum ar fi telefoanele mobile inteligente.

televizor LED Sharp LC32LE220E
Acasă
televizor LCD Sharp LC 32FH510EV 1
Din faţă

Specificaţii tehnice

LC-19LE510E având o diagonală de 19 inci poate fi considerat ca fiind un TV mic şi de aceea şi rezoluţia sa e una HD plus deoarece nu avea rost una Full HD. Având tuner HD înseamnă că o să puteţi prinde posturi digitale de la furnizorul dumneavoastră de cablu dacă aveţi un abonament compatibil.
Are player integrat pe USB, însă la astfel de televizoare acest tip de player poate reda, în general, poze şi imagini. S-ar putea ca LC-19LE510E să redea şi alte fişiere cum ar fi filmele *.avi, însă nu ştiu ce fel de codecuri suportă.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul arată bine; nu e greu având o greutate de sun 4 kilograme; are multiple conexiuni printre care USB, HDMI, D-Sub (cunoscut ca VGA) şi cu unel o să puteţi conecta o cameră sau un calculator la TV. La partea lucrurilor bune ar fi şi cele două difuzoare cu amplificator, iar difuzoarele au o putere de 2,5 W fiecare care se transpune într-un sunet de calitate.
Contra: nu arată la fel de bine ca un Samsung, dar îşi face treaba de minune.

Concluzie

Un televizor foarte ieftin de la o firmă cunoscută ar fi acest Sharp LC-19LE510E şi l-aş recomanda acelor persoane care un vor un Internet TV sau un Smart TV. Modelul LC19LE510E este un aparat clasic cu funcţii elementare şi nu o să vă dezamăgească deoarece are o garanţie de 2 ani care poate fi prelungită la 4 contra unei sume care nu e prea mare.

Te-ar mai putea interesa