Sharp FB7144A2, mașina de spălat rufe 7 kg

Mașina de spălat rufe Sharp FB7144A2 e una destul de performantă deoarece poate spăla cam 7 kg de rufe, are o centrifugare de 1400 RPM și clasa A++. Nu sunt multe mașini de la acest brand dar cu siguranță veți găsi unul care să vă placă sau care să nu vă depășească bugetul. Dacă nu sunteți fan Sharp, atunci există și alternative de la alte branduri. Acesta nu e un producător nou ci mai degrabă, un producător cu experiență dar care nu s-a remarcat așa de mult pe piața din România.

Pe partea de dotări, pot spune că nu-i lipește mai nimic. Nu poate fi achiziționată cu un buget mic, iar pentru cei care o doresc, există și varianta cu rate fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Mașina
Mașina

E un model cu încărcare frontală și se poate vedea din poza de sus. Dimensiunile aparatului sunt cele uzuale și deci nu e vorba de un model prea compact (slim). Pe partea de dotări are ecran LED, centrifugare de 1400 RPM, încărcare de 7 kg și altele. Clasa A++ evidențiază eficiența sa la capitolul consum energetic – 1.06 kWh într-un program clasic.

Sunt caracteristici bune dar și panoul de control are mare importanță. El vă oferă opțiuni, funcții și programe corespunzătoare. Nu voi face o listă cu toate acele programe și funcții deoarece le știți probabil de la alte mașini de la acest brand. Are buton pentru selectarea centrifugării dar și pentru a ajusta alți parametrii. Un ecran LED mare oferă ceva mai multe informații și se poate controla mai bine mașina.

Plusuri: este performantă, elegantă, ușor de folosit, fiabilă și are dotări bune.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Sharp FB7144A2 poate părea cam scumpă pentru majoritatea utilizatorilor, totuși nu poate fi comparată ca oricare altă mașină. Deasemenea, dacă nu vă place acest model, atunci vă recomand unul mai ieftin ori cu tehnologii mai puține (care ar trebui să fie și mai ieftin). Nu vă recomand ele cu uscător integrat deoarece poate usca o cantitate inferioară celei de spălare, deci nu e prea practic. Cele mai bune sunt uscătoarele clasice dar ocupă spațiu și nu sunt chiar ieftine.

Lasă un comentariu