Sharp FB6103A1, mașină clasa A+

Japonezii de la Sharp au intrat și pe piața din România cu diferite mașini de spălat, printre care aș aminti Sharp FB6103A1. Acesta e un model cu o capacitate medie de 6 kilograme și un consum mic de resurse. Consumul mic e dovedit de faptul că are clasa A+ de eficiență energetică. Datorită caracteristicilor amintite anterior pot spune legat de acest model că e unul foarte bun pentru o familie mică înspre mare, dar și pentru cineva care e student.

Costul de achiziție nu e unul mare deoarece acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care are un panou de comandă ușor de folosit și care e realizat din materiale de calitate.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații pot spune că e un model care poate spăla diverse tipuri de haine deoarece are multe programe, iar nivelul de zgomot e unul deloc mare. Referitor la materialele din care e făcut trebuie spus că acesta e unul construit similar celelor modele de la Sharp, adică are cuvă din polipropilenă și tambur din oțel.
Deoarece nu costă deloc mult nu putem să avem așteptări ca modelul acesta să vină cu Fuzzy Logic, dar are multiple programe și caracteristici care fac ca mașina să facă economii similare chiar și fără Fuzzy.

Plusuri ale acestui model ar fi costul de achiziție mic (după cum spuneam mai sus), că arată bine, zgomotul nu prea mare produs la spălare și vă vine cu multe programe (printre care se numără și cel rapid de 15 minute).
Contra achiziției ar fi faptul că nu are Fuzzy Logic, dar nu e un lucru chiar așa de important.

Deci, dacă vrei o mașină care să poată spăla până la 6 kilograme de rufe atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. Consumul de curent nu e nici el prea mare deoarece are clasa A+ de eficiență energetică, iar asta înseamnă niște economii considerabile pe partea de curent.
Mi-aș fi dorit să postez și un video preview cu modelul acesta, însă e comercializat de curând și din această cauză nu a apucat nimeni să-l filmeze.

Te-ar mai putea interesa