Sharp Family ESGFB7123W3EE, mașina de spălat ideală pentru familia ta

Mașina de spălat rufe e un aparat care trebuie să fie în fiecare locuință și sunt multe branduri care oferă aceste aparate. Sharp Family ESGFB7123W3EE e unul dintre cele mai noi modele apărute și nu e singurul care are o capacitate atât de generoasă. Bineînțeles, un model nou are și un consum redus de energie iar acesta e evidențiat cu ajutorul clasei de eficiență energetică – A+++. Nu văd de ce ați alege un model din gama anterioară cât cea nouă e mult mai apreciată.

Nu veți găsi prea multe păreri deoarece e recent lansată pe piață și cred că nu aveți nevoie de alta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile cu încărcare frontală sunt cele mai populare pentru că arată foarte bine, pot fi puse sub blat și performanțele sunt superioare celor cu încărcare superioară. Are un panou de control destul de reușit, iar ecranul LED afișează decent cele mai utile informații. Informațiile sunt mai vizibile pe un ecran LCD, iar această dotare nu e prezentă pe orice mașină.

Caracteristicile tehnice sunt următoarele: centrifugare de 1200 RPM, capacitate de încărcare de 7kg, clasă energetică A+++. În total, acest aparat are 15 programe de spălare, iar câteva dintre acestea sunt speciale. La capitolele funcții și siguranță are: Child Lock, control electronic al balansului, setarea temperaturii, selector centrifugare, protecție inundații, programare întârziată. Multe dintre acestea sunt prezente și pe alte mașini, iar brandul nu are relevanță. Poate că unele branduri le oferă sub o altă denumire.

Păreri pro și contra

Arată ceva mai bine decât mașinile din generația precedentă, are cea mai bună clasă de eficiență energetică, spală mult și bine. Nu poate fi un model Slim cu astfel de performanțe, iar adâncimea sa e de 52 cm.

Sharp ESGFB7123W3EE e o variantă accesibilă ținând cont de acele specificații tehnice și nu cred că aveți ce să-i reproșați. Rezultatele țin de programul ales și cât de bine sortați rufele. Pentru a câștiga mai mult timp  alături de cei dragi, un uscător de rufe ar fi perfect, în special dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat.

Te-ar mai putea interesa