Sharp Family ESGFB7104W3EE, model clasa A+++ cu 7kg

Pentru persoanele care au familie recomand Sharp Family ESGFB7104W3EE întrucât are o capacitate mare de 7 kilograme așa încât să puteți spăla pentru întreaga familie. Face economie de resurse întrucât vine cu clasa A+++ de eficiență energetică, iar în acest fel ne vom și recupera banii dați pe aparat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are grijă de resursele noastre (că e vorba de bani sau timp).
Din poza pusă alături puteți vedea că e vorba despre un model de culoare albă care are un panou de comandă normal. Datorită acestui lucru va putea fi utilizat cu ușurință de persoane tinere ori seniori.

ES-GFB7104W3 EE

Caracteristici

Sharp Family ESGFB7104W3 EE vine cu un număr de 15 programe printre care se numără cel rapid de 15 minute. În acest fel ai diverse programe pentru diverse feluri de țesături, iar programul rapid e pentru acele rufe care nu sunt așa de murdare ori pentru rufele care sunt într-o cantitate mai mică.
Nu e un model slim, iar dacă vreți așa ceva atunci trebuie să alegeți între modelele ESGFC6122W3EE și ESGFB6102W3EE.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că e ușor de utilizat, că arată bine, consumul redus de curent, nu consumă apă (modelele acestea noi ajustează apa în funcție de încărcătură; are e un fel de Fuzzy Logic) și vine de la un brand cu istorie.
E realizat din materiale de calitate, mai exact oțel și polipropilenă. Aceste materiale sunt folosite la majoritatea modelelor noi, indiferent de brand.
Singurul minus ar putea fi considerat că nu are Eco Bubble (lucru întâlnit la multe modele de la Samsung). Dar, acest lucru nu contează așa de mult dacă punem în balanță clasa de eficiență energetică A+++ (e cea mai bună).

Deci, pentru o familie care are 3-5 persoane în componență acest model ar fi mai mult decât suficient. Poți spăla țesături sintetice, jeans, bumbac, lână și altele. Printre programele mai speciale se numără cel rapid (15 minute), prespălare, manual (unele țesături sunt foarte sensibile și au nevoie de programul cu spălare manuală) și mixt.

Te-ar mai putea interesa