Sharp FA7103A1, mașina de spălat 7 kg

Un model de mașină de spălat cu capacitate de spălare de 7 kg e Sharp FA7103A1 însă spre deosebire de altele, aceasta are o centrifugare de 1000 RPM. Există modele și cu centrifugare mare care să facă parte din aceeași serie. Toate arată la fel și nu înțeleg de ce ar schimba ceva. Totul mi se pare la locul său și pe ea e inscripționat „Family”, deci se adresează celor care au o familie. Totuși, chiar și modelele cu performanțe superioare pot fi o recomandare. Din poza de jos se poate observa că are chiar și control electronic.

Pe partea de preț, pot spune că nu e vorba de un aparat foarte scump. Personal, mi se pare destul de ieftin deoarece nu sunt multe mașini care pot spăla 7 kg de rufe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E o mașină de spălat destul de reușită cu capacitate de încărcare de 7 kg, clasa energetică A+ și centrifugare de 1000 RPM. E dotat cu un ecran LED, panou de control interesant, clasa A la spălare și altele. Cu o clasă A+ consumul de energie se situează undeva la 1.19 kWh. Pe partea de programe de spălare are: rapid, antialergic, eco, clătire, clătire, cămăși etc.

Chiar dacă unele programe au anumite setări voi le puteți schimba, de aceea are și acel ecran LED cu acele butoane. Ca și funcții oferă posibilitatea alegerii temperaturii și a centrifugării (ce ziceam anterior). Nivelul de zgomot e destul de redus și se poate observa în timpul spălării, dar în timpul centrifugării e ceva mai zgomotoasă (e și normal să fie așa). Cuva e realizată din polipropilenă, tamburul din oțel inoxidabil și are un volum de 49 litri.

Plusuri: poate spăla destul de mult, are destule programe de spălare, performanțe bune, arată bine și e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp FA7103A1 e un aparat destul de mare și spun asta deoarece există mașini slim (cu adâncime ceva mai mică). Dacă vreți un model care să ocupe puțin spațiu atunci vă recomand una cu încărcare superioară sau chiar frontală (dar să aibă o adâncime de circa 45 cm).

Te-ar mai putea interesa