Sharp FA6102A2, mașină Slim 6kg

Sharp FA6102A2 e o mașină de spălat foarte bună întrucât ocupă puțin loc și are un design splendid. Până de curând cunoșteam Sharp ca fiind un brand care face aparatură audio video, dar se pare că electrocasnice de la ei au ajuns și în România.
O mașină precum aceasta se adresează în principal celora care vor un aparat care să nu ocupe prea mult loc și care să aibă o fiabilitate crescută.

Costul de achiziție al modelului acesta nu e prea mare deoarece e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →.
În cazul în care vă interesează aspectul acestui model atunci din imaginea de alături puteți vedea că e un model care arată bine cu un panou de comandă modern și cu un ecran LED destul de mare pe care pot fi urmăriți diferiți parametri ai spălării.

Mașina
Mașina

Niște specificații interesante ar fi viteza de centrifugare de 1000 rotații, clasa de eficiență A++ și capacitatea de 6 kilograme. Consumul de resurse e unul mic, dovadă fiind clasa de eficiență anterior amintită și consumul de apă de 47 litri într-un program standard.
Vine cu numeroase funcții și programe printre care se numără programul rapid de 15 minute.

Avantajele achiziționării unei mașini de spălat precum aceasta ar fi că e realizată din materiale de calitate, că nu costă prea mult și că are un nivel de zgomot relativ mic (mă refer la spălare). Fiabilitatea e foarte bună deoarece vine de la Sharp și întrucât are o garanție standard de 2 ani.
Din păcate are și un minus, mai exact lipsa Fuzzy Logic, adică acel sistem care ar fi contribuit la un consum de resurse mai mic.

De final pot spune că acest model e perfect pentru cineva care vrea o mașină slim (adică una care să nu ocupe prea mult spațiu) care să aibă o clasă de eficiență energetică bună, adică clasa A++.
Vine și cu programe numeroase care te vor ajuta să speli diferite tipuri de haine, iar dacă acestea nu sunt așa de murdare atunci poți utiliza programul rapid (adică cel de 15 minute).

Lasă un comentariu