Sharp FA5101A1, mașină spălat 5kg

Sharp FA5101A1 e o mașină de spălat rufe care nu va ocupa prea mult loc la țină acasă deoarece un model compact/slim. Dar, are clasa A+ de eficeință energetică, iar capacitatea de încărcare e una decentă de 5 kilograme. Modelul acesta se adresează în principal persoanelor care vor ceva ieftin pentru a spăla o cantitate nu prea mare de rufe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și e eficient… din mai multe puncte de vedere. Pentru a îți face o părere despre cum arată îți recomand poza de alături.

Mașina
Mașina

Specificații care te-ar interesa ar fi capacitatea de 5 kilograme, că are un consum mic de resurse, că e făcută din materiale de calitate și numărul mare de programe (printre care se numără și cel antialergic). Vine și cu posibilitatea setării temperaturii pentru haine care sunt extrem de murdare.
Având o capacitate de 5kg înseamnă că nu are nevoie de prea multe rotații pe partea de centrifugare și așa are și un consum mic de apă. Nici zgomotul la spălare nu e prea mare deoarece e de 58 decibeli, iar cel de centrifugare e de 77 decibeli.

Avantaje ale achiziționării acestui model ar fi costul de achiziție mic, că are o fiabilitate bună, căe realizat fin materiale de calitate, numărul mare de programe, programul rapid de un sfert de oră și consumul mic de curent. Pentru o fiabilitate crescută îți recomand să extinzi garanția aparatului până la 4 ani.
Dezavantaje ar fi că nu are Fuzzy Logic și că nu are clasa A+++ de eficiență pe partea de curent electric.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii și în opinia mea merită deoarece e o foarte bună alternativă la mașinile de la Arctic. Cei de la Arctic fac mașini bune, însă nu sunt proiectate așa de bine, același lucru fiind valabil și la aragazurile lor. Oricum Sharp e un brand japonez, pe când Arctic e unul turcesc (fost românesc), iar eu tind să am o mai mare încredere în produsele de la japonezi deoarece ei nu comercializează orice.

Lasă un comentariu