Sharp ESGFC6122W3EE, mașină de spălat alb cu roșu Slim

Mașina de spălat rufe Sharp ESGFC6122W3EE e una dintre cele mai recente apariții de la acest brand și poate fi cadoul ideal pentru soție sau iubită. Bineînțeles, acest model nu e singurul cu un astfel de design, dar și caracteristicile tehnice sunt foarte importante. În general, modelele mai compacte sunt mai scumpe dar și eficiența energetică A+++ nu o veți găsi la orice aparat. Chiar dacă dați mai mult pe un aparat, investiția o veți recupera cu facturi mai mici. Nu găsesc motive pentru a nu o achiziționa, iar pentru a câștiga și mai mult timp, optați pentru un uscător de rufe.

Alternative nu spre sunt cu astfel de caracteristici tehnice și e foarte important cum arată dacă o vreți în bucătărie sub blat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Principalele caracteristici tehnice sunt următoarele: capacitate de 6kg, centrifugare de 1200 RPM și clasă energetică A+++. Capacitatea de încărcare e limitată deoarece e vorba de un model compact. Pentru a putea spălat 7-9 kg de rufe avea nevoie de o adâncime de peste 45 cm.

În total, sunt prezente 12 programe de spălare și o bună parte dintre ele sunt mai speciale (spălare de noapte, Daily Express, Jet wash 15′, buton antitalergic).

La capitolele funcții și siguranță, modelul de mai sus are control electronic al balansului, funcție „Child Lock” (blocare butoane), funcție pentru îndepărtarea petelor rezistente, afișare timp spălare rămas, selectare centrifugare și multe altele. Are un design Slim pentru că adâncimea ei e sub 45 de cm, adică e de 41.5 cm. Astfel ea nu va deranja indiferent unde o puneți, dar depinde și de spațiul disponibil, poate una cu lățime de 40 cm e mai utilă.

Păreri pro și contra

Are un design foarte plăcut, iar finisajele pe roșu iasă destul de ușor în evidență. Cred că veți aprecia că are un consum foarte mic de energie și că nu ocupă spațiu.

Sharp ESGFC6122W3EE poate înlocui orice aparat mai vechi deoarece acesta excelează la multe capitole și nu prea am ce să-i reproșez. Nu oricine și-o permite, dar prețul mi se pare destul de justificat pentru ce oferă.

Te-ar mai putea interesa