Sharp ESGFB6127W3EE, mașină de spălat cu A+++

Mașinile de spălat rufe Slim adică cele cu adâncime mai mică de 45 cm sunt tot mai căutate, iar Sharp ESGFB6127W3EE e recomandarea mea. Nu sunt multe care arată atât de bine ca și acest model. Cu siguranță, mașina arată mai bine în realitate decât în poze, iar un model alb cu generoasă pentru încărcare vă poate fi de folos. Combinația de alb, negru și argintiu e destul de inspirată și scoate în evidență foarte mult ușa și panoul de control. Chiar dacă nu e mare, poate spăla cu un consum redus de energie până la 6 kg de rufe.

Nu e singurul model care arată așa, chiar și restul seriei arată ca și aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sharp ESGFB6127W3EE

Aceasta poate fi încărcată frontal cu multe fără nici o problemă deoarece are o ușă generoasă. Bineînțeles, e bine să nu depășiți cantitatea maximă pentru că și așa anumite programe au alte cerințe (spală mai puțin și centrifugarea e redusă). Nu văd de ce nu ați alege acest model cu consum foarte redus, are cea mai bună clasă de eficiență energetică de pe piață – A+++. Chiar dacă are numeroase programe, e bine că are un program de spălare rapidă și unul Daily 60 grade (poate fi folosit pentru hainele care nu sunt așa de murdare, eventual doar transpirate).

Poate fi pus oriunde datorită adâncimii sale de 41 cm, iar dacă nu aveți o bucătărie mare, puteți să-i faceți loc sub blat. O puteți pune și în baie dar eu nu prea recomand datorită umidității din aer.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și acest aspect e foarte important dacă o veți pune în bucătărie sau vreți să faceți o surpriză plăcută iubitei. Programele disponibile sunt suficiente și utile pentru orice familie.

Sharp ESGFB6127W3EE e un model care nu trebuie neglijat deoarece oferă specificații tehnice foarte bune pentru cât costă și, în general, aparatele mai compacte costă mai mult. Totuși, puteți lua în calcul și un model clasic cu adâncime de peste 50 cm dacă considerați că nu vă deranjează (performanțe și dotările pot fi mai bune la acele variante).

Te-ar mai putea interesa