Sharp ESGFB6103W3EE, model clasa A+++ cu 15 programe

Dacă familia ta e compusă de undeva până la 4-5 persoane atunci îți recomand mașina Sharp ESGFB6103W3EE. Vine cu o capacitate de 6 kilograme, clasa A+++ și un număr mare de programe.
Din punct de vedere al utilizării e un model clasic întrucât nu vine cu Add Wash ori lucruri care te-ar putea încurca.

Modelul de față (ESGFB6103W3EE) vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care eficient din toate unghiurile. E eficient la spălare, centrifugare și cu energia electrică.

Modelul ES GFB6103W3 EE

Avantaje

E realizat din materiale de calitate cum ar fi polipropilenă și oțel inoxidabil. Primul materiale e folosit la cuvă, iar al doilea e folosit la tambur.
E un aparat foarte eficient energetic întrucât are clasa A+++ de eficiență energetică. Consumul anual e de 151 kW. (Legat de apă trebuie știut că are un consum de 9900 l pe an.)
Nivelul de zgomot ala aparatului e unul scăzut, fiind vorba de de 77 decibeli la centrifugare și 58 la spălare. Pot spune că e un nivel de zgomot ok.
Brandul chiar dacă e unul japonez, aparatul poate fi realizat în Europa (Croația) întrucât unele din televizoarele de la Sharp sunt realizate în UE sub licență Sharp. Pe produs scrie unde a fost produs.
Are un număr mare de programe care vă va ajuta să spălați eficient țesături diverse. Vine și cu un program rapid de 15 minute care te va ajuta să speli o cantitate mică de rufe cu un consum mic de resurse.
Piciorușele sunt unele ajustabile

Dezavantaje

Nu se menționează nimic de Fuzzy Logic sau Eco Bubble. Dar, vine cu lucruri similare… mai exact are o funcție de auto ajustare a consumului de apă.

Verdict

În cazul în care doriți să spălați eficient o cantitate mare de rufe atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Vine cu diverse funcții utile, iar programul anti-alergic o să te ajute să poți spăla optim pentru persoanele care au diverse alergii.
Un model precum Sharp ES-GFB6103W3EE se adresează celora care vor să spele o cantitate de până în 6 kilograme, iar dacă vrei ceva pentru 9 kilograme (pensiuni, familii mari) atunci Sharp ES-GFD9104W3 ar fi o altă recomandare.

Te-ar mai putea interesa