Sharp ESGFB6102W3EE, mașină compactă cu clasa A+++

Modelul Sharp ESGFB6102W3EE e unul de generație nouă care vine dotat cu o capacitate de 6 kilograme și cu dimensiuni compacte. E o alternativă foarte bună la modele standard întrucât vine cu dimensiuni slim (84,5×59,7×49,7 ÎxLxA în cm) așa încât să o puteți poziționa inclusiv în colțuri înghesuite.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un aparat care nu doar arată bine, ci și unul funcțional din toate punctele de vedere. Prin „funcțional” mă refer la faptul că acest aparat e unul care ne ajută să spălăm mult și cu resurse puține.

Mașina de spălat rufe

Caracteristici

Modelul de față vine cu o capacitate de 6 kilograme ceea ce reprezintă standardul pentru o mașină de spălat a anului 2017. Cele cu 5 kilograme sunt foarte ieftin, dar s-ar putea să nu fie suficient (ca volum) pentru tine și de aceea s-ar putea să fie nevoie să speli de mai multe ori pe zi. Din această cauză eu recomand o capacitate de 6kg sau mai mare. (Ca o paranteză… acest model are funcție de ajustare a consumului de apă așa încât să faceți economie de acest fel de resurse).
Materialele utilizate la construcția sa sunt unele precum la alte modele, adică oțel și polipropilenă.
Ca programe are un număr de 15 printre care și cel rapid de 15 minute.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand de încrede, aspectul simplu, că nu ocupă mult loc și diversele funcții care ne ajută la obținerea unui consum scăzut de resurse (timp, curent, apă).
Contra ar fi că nu are Eco Bubble, adică spălare cu bule de aer.

Concluzie

Sharp ES GFB6102W3 EE este un aparat pentru cei interesați de un electrocasnic de spălat rufe eficient.
În cazul în care acest model ES GFB6102W3EE nu mai e pe stoc atunci vă recomand modelul ESGFB6103W3EE care e același lucru ca specificații, dar nu e compact (nu e slim).
Ca brand cei de la Sharp sunt ok întrucât brandule japonez, iar aparatura e făcută și în Europa. Sunt șanse mari ca acest model să fie făcut în Croația. Oricum, scrie pe el unde e făcut/asamblat.

Te-ar mai putea interesa