≡ Meniu

Sharp ESDD9144W0EE, mașină cu uscător performantă

Mașina de spălat cu uscător Sharp ESDD9144W0EE e una dintre cele mai bune soluții de la acest brand pentru cei care vor să petreacă cât mai mul timp alături de cei dragi. Mai toate mașinile cu uscător incorporat nu pot usca o cantitate foarte mare, de aceea puteți spăla cam 6-7 kg pentru ca voi să nu mai trebuiască să scoateți rufele la final pentru uscare. Bineînțeles, pe perioada iernii e mai dificil să uscați rufele, de aceea acum puteți profita de performanțele sale și să puneți rufele ulterior afară.

Poate că nu v-o permiteți, de aceea există multe variante fără acel uscător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Doar modelele cu încărcare frontală pot avea uscător, dar puteți lua în calcul și două aparate diferite dacă aveți mult spațiu și vreți performanțe mai mari din partea uscătorului. Poate spăla cel mult 9 kg de rufe și chiar jumătate din această încărcătură datorită tehnologiei Eco-Logic (vor fi consumate jumătate din resursele sale).

Consumul acestui aparat depinde de programul și funcțiile alese, dar nu trebuie să vă faceți griji pentru că e un model performant cu clasă de eficiență A. Are cele mai uzuale programe de spălare și veți găsi de fiecare dată programul corect pentru acel tip de țesătură. Îmi place că are o ușă elegantă care iasă ușor în evidență. Aceasta e neagră cu contur argintiu ca la multe alte mașini de spălat din această generație.

Păreri pro și contra

Vine cu suficient de multe programe de spălare, are un design elegant, panou de control ușor de folosit și sistem Eco Logic (se adaptează la încărcătură și puteți pune chiar jumătate din încărcătura maximă). Deci vă ajută să economisiți resurse pentru a recupera din banii cheltuiți pe acest tip de aparat electrocasnic.

Sharp ESDD9144W0EE arată cam la fel ca și o mașină de spălat clasică doar că e ceva mai mare pentru că are și uscător, adică are niște dotări suplimentare. Nu poate fi un model slim dacă are uscător, iar pentru cei interesați de dimensiunile sale, adâncimea sa e de 58 cm.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu