Sharp 32LE350EBK, TV LC-32LE350EBK 80cm

Pentru cei interesați de un aparat care să nu coste prea mult dar care să aibă un ecran mare de 32 de inci și soft smart eu recomand acest model Sharp 32LE350EBK. Are ecran LED, iar nu doar imaginea e una foarte bună, ci și sunetul de 2x6W. Legat de imagine trebuie spus că are o rezoluție de 1920×1080 pixeli, iar din această cauză o să puteți vedea fără probleme inclusiv filme Blu-ray. Iar, dacă vreți să vedeți posturi TV la calitate HD atunci trebuie știut că acest televizor are incluse chiar și tunere digitale de tip T, C și S2. (În România e util doar cel DVB C.)

Nici nu aș putea spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pentru a conecta aparatul la internet te poți folosi de portul LAN. Alături am pus și o imagine pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate acest televizor.

Aparatul
Aparatul

Ecranul acestui model e unul de 80 de centimetri, iar datorită AM de 100 Hz o să aveți parte de imagini cursive (normal că e vorba despre un refresh software). Puteți conecta multiple aparate la acest TV deoarece are 3 porturi HDMI, USB și D-Sub. Iar, pentru a vedea filme de pe harduri externe există portul USB.
Nu putem să ne plângem legat de consumul de curent deoarece are 41W, iar greutatea nu e nici ea mare, ci de doar 10kg.

Sunt multe lucruri pozitive la acest model, însă eu aș menționa ecranul de 80 centimetri, softul smart (care face TV-ul unul de tip Smart TV), multitudinea de porturi și că are tuner digital triplu.
Are și lucruri negative, mai exact lipsa rezoluției 4K și a sistemului de operare Android.

De final pot spune că acest model e unul care ar fi numai bun pentru cineva care vrea să vadă filme de pe net ori unele de pe harduri externe. Poate că ai alege acest model și pentru simplu fapt că vine de la un brand japonez… lucrurile de la acest producător fiind mai de calitate.

Te-ar mai putea interesa