Sharp 32LE244E, televizor LED de 80 cm din seria Aquos

Televizor LED Sharp 32LE244E e un model Aquos, adică oferă caracteristici de imagine și sunet superioare altor modele. Mă refer la cele mai ieftine care sunt și ele destul de reușite. Deasemenea am observat că ecran e foarte subțire și plat, iar pentru că are o diagonală de 32 inci, rezoluție 1080p și player integrat, e numai bun pentru vizionarea de filme. Designul e pe măsura prețului, adică foarte elegant iar partea de jos e argintie. E bine că e în două combinații de culori – negru cu argintiu. Alternative pot fi de la alți producători – Samsung, LG, Sony, Philips etc. Prețul e atractiv având în vedere că oferă așa de multe caracteristici speciale de sunet. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată acest model și mai multe veți găsi în clipul de jos sau la partea de caracteristici tehnice.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Sonorizare e decentă cu difuzoare de 5 W și nu e nevoie de difuzoare mai mari dacă nu aveți o cameră mare. Îmi place că prezintă unghiuri de vizibilitate mari ca la monitoarele IPS dar și un player multimedia. E vorba de unul integrat cu redare media prin USB și suportă multe formate video, audio ori foto.

Porturile video sunt cele cunsocute, adică nu aduce porturi speciale: 2 HDMIuri, USB, VGA, mufă audio pentru căști și altele. Îl puteți monta pe un perete dacă nu vă place cum arată suportul său sau nu aveți o măsuță corespunzătoare pentru el. Sunt disponibile multe astfel de suporturi și alegerea e mai ușoară. Având în vedere că nu e un LCD clasic, e subțire și ușor de mutat. De aceea e bine să alegeți ce e mai nou și de ultimă generație. Având în vedere că nu are 3D și nu e Smart TV, are doar câteva caracteristici speciale: teletext, EPG și oprire lipsă semnal.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imagine 1080p, design elegant, preț mai atractiv, unghiuri excelente,

Minusuri: are puține dotări speciale.

Concluzie

Acest Sharp 32LE244E e un model destul de reușit pentru cei ce vor un model de la acest producător și care să ofere o rezoluție 1080p. Diagonala joasă un rol important dacă aveți o cameră generoasă (un dormitor mare sau living). Îl puteți folosi și ca monitor deoarece are multe intrări video. Jos este acea prezentare de care vă ziceam unde sunt prezentate câteva caracteristici ale sale:

Te-ar mai putea interesa