Sharp 24LS240E, televizor argintiu de 60 cu rezoluție 1080p

Acest Sharp 24LS240E e unul dintre acele televizoare care merită încercate deoarece prețul e atractiv iar imaginea e e una detaliată. Poate fi o alternativă foarte bună la un monitor cu tuner incorporat deoarece e mai ieftin acest model. dacă nu vă place culoarea acestui model, există unul pe negru la fel de performant deoarece are caracteristici similare iar prețul e cam același. Deci nu e nevoie să vă fac o listă cu alternative, deoarece modelele FullHD de dimensiuni reduse sunt puține. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată mai bine pe argintiu decât pe negru, cum e la acel model de care vă spuneam deoarece negrul e prea clasic și nu se asortează cu camerele mai deschise la culoare.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Ecranul LED oferă imagini mai clară dar și mai naturale decât cele LCD clasice, dar și consumul e un alt avantaj oferit de acest tip de iluminare. Diagonala de 60 cm poate fi comparată cu cea a unui monitor de 24 inci, la fel și imaginea deoarece e un 1080p. Pe partea de sunt are cunoscutele difuzoare de 2.5 W fiecare și control automat al volumului. Acestea se regăsesc și pe altele modele de aceea e bine să vedeți întreaga gamă de televizoare Sharp.

Ca și dotări are un tuner TV performant, player integrat și destule porturi. Acel tuner TV vă permite să vedeți posturi HD dacă sunt la o astfel de calitate. Cât despre playerul integrat, acela are funcție de redare a unor fișiere media, printre care sunt și filmele. Porturile sale joasă un rol important chiar dacă nu e un televizor foarte performant, de aceea are și mai puține decât altele. Are un HDMI, un port VGA, mufă căști, Scart etc. Restul mufelor sunt cele uzuale de la alte televizoare, de aceea nu le-am mai enumerat.

Caracteristicile speciale sunt: TeleText, oprire la pierderea semnalului și modul eco.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: rezoluția FullHD, playerul integrat prin USB (redă cele mai cunoscute formate media), modul Eco, are VGA și HDMI, design elegant și simplu pe argintiu.

Minusuri: puține caracteristici speciale.

Concluzie

Sharp 24LS240E e unul dintre cele mai bune televizoare de dimensiuni mici în acest buget și care promit o imagine detaliată dar și clară din diverse unghiuri. Culoarea argintie e mai interesantă decât cea neagră, de aceea vă pot recomanda acesta îl locul celui negru care e destul de similar din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu